Νέα αύξηση στην τιμή των καυσίμων στην Αλβανία

Νέα αύξηση στην τιμή των καυσίμων στην Αλβανία

Τη 17η Ιουνίου, το Συμβούλιο Διαφάνειας του Ράμα, αποφασίζει ότι η τιμή του πετρελαίου θα είναι 265 λεκ ανά λίτρο. Αυτή η παράλογη απόφαση λήφθηκε παρόλο που η τιμή στο χρηματιστήριο δεν είναι υψηλή. Στο Μαυροβούνιο το λίτρο πωλείται προς 1,8 ευρώ. Πολίτες λένε ότι το Ulcinj είναι η λύση για πολλούς που ζουν στην πόλη της Σκόδρας, καθώς απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα.

Αλλαγές έγιναν και στη βενζίνη που θα πωλείται προς 241 λεκ το λίτρο και το φυσικό αέριο προς 86 λεκ το λίτρο.

Η νέα απόφαση τέθηκε σε ισχύ από χτες στις 18.00 και θα ισχύει μέχρι την επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που θα ξαναφέρει αλλαγές στις τιμές πώλησης.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η λιανική τιμή του υποπροϊόντος βενζίνης του προτύπου SSH EN 590 να είναι 265 ALL / λίτρο, ενώ η χονδρική τιμή 253 ALL / λίτρο.

Η λιανική τιμή του υποπροϊόντος βενζίνης του προτύπου SSH EN να είναι 241 ALL / λίτρο, ενώ η τιμή χονδρικής θα πρέπει να είναι 229 ALL / λίτρο.

Η λιανική τιμή του υποπροϊόντος αερίου θα πρέπει να είναι 86 ALL / λίτρο στη λιανική και η χονδρική τιμή στα 74 ALL / λίτρο για οχήματα.

Zητούμε την προσοχή κάθε φορέα χονδρικής και λιανικής πώλησης υποπροϊόντων πετρελαίου για την υποχρέωση εφαρμογής της παρούσας απόφασης.

Σε περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις από διάφορους φορείς, η δραστηριότητα θα ανασταλεί.

Παρακολουθούμε συνεχώς την πορεία των χρηματιστηρίων, ώστε να αντιδράσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου