Νέα θρασύτατη απειλή Ερντογάν επικαλούμενος τη Μικρασιατική Καταστροφή

Νέα θρασύτατη απειλή Ερντογάν επικαλούμενος τη Μικρασιατική Καταστροφή

Μιλώντας σε οπαδούς του ο Ερντογάν εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Νέα επίθεση στην Ελλάδα αλλά και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε σήμερα ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από εκδήλωση για τη νεολαία στο Βαν.

Ξεκινώντας από την άσκηση EFES2022 την οποία παρακολούθησε με τον ακροδεξιό κυβερνητικό του εταίρο, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο Ερντογάν διεμήνυσε ότι από εκεί στάλθηκαν συγκεκριμένα μηνύματα, με συγκεκρικένο αποδέκτη. «Ξέρετε πού και φαίνεται ότι το κατάλαβαν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο τούρκος πρόεδρος.

Δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο το κλίμα ο τούρκος πρόεδρος προειδοποίησε μεταξύ άλλων τους Έλληνες να προσέξουν μην πάθουν όσα οι παππούδες τους.

Διεμήνυσε δε ότι «η μαγκιά αυτού του λαού» δεν χάφτει τέτοιες συμπεριφορές, για να προσθέσει ότι «όταν πριν 100 χρόνια οι πρόγονοι σου πήγαν να κάνουν τέτοια, ξέρεις τι έπαθαν, μην πάθετε το ίδιο».

«Θα είναι βαρύ το τίμημα» συνέχισε τις απειλές ο Ερντογάν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για μία ακόμα φορά στο ταξίδι του πρωθυπουργού και στις ΗΠΑ.

Ο τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε «εγώ σε φιλοξένησα, σε κέρασα φαγητό, συμφωνήσαμε να μιλάμε χωρίς τρίτους αλλά μετά από λίγες μέρες πήγες στις ΗΠΑ και μίλησες εναντίον μας. Ενάντια στα F-16. Αυτά δεν τα χάφτουμε Μητσοτάκη».

Στήθηκαν 5+4 βάσεις στην Ελλάδα, συνέχισε ο Ερντογάν, μας λένε ότι είναι εναντίον των Ρώσων. «Τα λόγια σου είναι γεμάτα ψέματα» υποστήριξε ο τούρκος πρόεδρος, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, για να συνεχίσει με επίθεση και στη Σύδη, υποσδτηρίζοντας ότι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστη.

πηγή: in.gr


Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου