Μπερίσα: Το Open Balkans αποτελεί ρωσική πρωτοβουλία

Μπερίσα: Το Open Balkans αποτελεί ρωσική πρωτοβουλία

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, δήλωσε κατά τη χτεσινή συνάντηση με κορυφαία στελέχη του κόμματός του ότι το Open Balkans είναι πρωτοβουλία της Ρωσίας υπογεγραμμένη από τον Σεργκέι Λαβρόφ. 

Ανέφερε επίσης, ότι το Open Balkans αντιτίθεται πλήρως στη διαδικασία του Βερολίνου.

«Το Open Balkans είναι μια κατάφωρη αντίθεση στη διαδικασία του Βερολίνου, είναι ένα ρωσικό έργο, δεν είναι ακούσιο. Υπεγράφη και από τον Λαβρόφ. Ο Ράμα εργάζεται για αυτό, άρα αυτό είναι τα Ανοιχτά Βαλκάνια σε πολιτικό επίπεδο. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί στον Λαβρόφ.

Μόνο έτσι είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν. Αυτοί είναι οι πιο σχετικοί με το έγκλημα αξιωματούχοι στην Ευρώπη και στον κόσμο. Η ΕΕ δεν μπορεί και δεν θα τους το επιτρέψει.

Η αλήθεια τους είναι να εναντιωθούν στο Βερολίνο, που έχει περίπου 30 δισ. ευρώ σε επενδύσεις στα Βαλκάνια. Στο πλαίσιο αυτό, το PD έχει μεγάλη αποστολή, να προστατεύσει το κοινό συμφέρον.

Αντιμετωπίζουμε σήμερα έναν άλλον άγριο εχθρό, τον Τζορτζ Σόρος που εργάστηκε εναντίον των Αλβανών με το Βελιγράδι. Μετά την αποτυχία με το έργο των συνόρων, ξεκίνησε αυτό το άλλο έργο, το Open Balkans».

×
Ενημερώσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε email για κάθε νέα δημοσίευση.

Μαθήματα ελληνικών και σεμινάρια ελληνικού πολιτισ...
Μυστήριος θάνατος 62χρονης Αλβανίδας στου Γκύζη

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Παρασκευή 30/09/22, 18:49

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη