Ο Ράμα πρότεινε για νέο πρόεδρο της Αλβανίας τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Ράμα πρότεινε για νέο πρόεδρο της Αλβανίας τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα θα προτείνει το όνομα του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων, Bajram Begaj για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας στον τέταρτο γύρο.

Ο αρχηγός του Σοσιαλιστικού Κόμματος και ταυτόχρονα Πρωθυπουργός της χώρας Έντι Ράμα, στο τέλος της συνεδρίασης του προεδρείου του Σοσιαλιστικού Κόμματος, εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι έχει τις απαραίτητες ψήφους για να εκλέξει τον Begaj ως νέο επικεφαλής του κράτους.

«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο κ. Ο Bajram Begaj είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας για τα επόμενα 5 χρόνια. Έχει επιλεγεί μεταξύ των 26 ονομάτων που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του SP », δήλωσε ο Ράμα.

Η ψηφοφορία εκλογής του αναμένεται να διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 18:00 τοπική ώρα στο Αλβανικό κοινοβούλιο. Υπενθυμίζουμε ότι στον τέταρτο γύρο χρειάζονται μόνο 71 ψήφοι.

Ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της Αλβανίας

Ο Bajram Begaj γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1967, είναι Αλβανός στρατιωτικός, ο οποίος υπηρετεί ως Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Αλβανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Το 2020 ανέλαβε το ρόλο του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Αλβανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει Διοικητής της Διοίκησης Εκπαίδευσης και Δόγματος, Αρχηγός Στρατιωτικής Ιατρικής Μονάδας, Διευθυντής Υγειονομικής Επιθεώρησης και Αρχιεπιθεωρητής και Σύμβουλος της Υγειονομικής Επιθεώρησης στο Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της Αλβανίας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου