Ελληνίδα στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε παντρεμένη με Αλβανό χωρίς να το ξέρει

Ελληνίδα στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε παντρεμένη με Αλβανό χωρίς να το ξέρει

Η μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς οδήγησε στην ταυτοποίηση 46χρονου αλλοδαπού, ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση πλαστογραφίας και υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Ειδικότερα, ο 46χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο έως και τον Δεκέμβριο του 2018, κατέθεσε είτε ο ίδιος είτε συνεργός του πλαστό πιστοποιητικό γάμου Αλβανικών Αρχών σε Ληξιαρχείο των Αθηνών, με το οποίο βεβαιωνόταν ο γάμος του με 34χρονη ημεδαπή, απ' όπου υφάρπαξε πιστοποιητικό γάμου, προκειμένου να εγγραφεί στην οικογενειακή μερίδα της παθούσας στον Δήμο Καλαμαριάς ως σύζυγός της.

Στη συνέχεια, με το υφαρπαγμένο πιστοποιητικό γάμου και με πλαστή υπεύθυνη δήλωση της 34χρονης αιτήθηκε στις αρμόδιες υπηρεσίες την έκδοση άδειας παραμονής του ως σύζυγος Έλληνα πολίτη, καταφέρνοντας έτσι την διαγραφή του από τον εθνικό κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών, το οποίο ήταν και ο αρχικός σκοπός όλων των ενεργειών του.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς, δικογραφία για Πλαστογραφία και Υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης κατ' εξακολούθηση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου