Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γκόρο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Γκόρο

Την Τρίτη 16 Αυγούστου προσέγγισα τον δήμαρχο της Χιμάρας Γιώργο (Γκέργκι) Γκόρο για μια συνέντευξη για το himara.gr. Ήθελα  να του θέσω κάποια ερωτήματα ώστε να μάθουμε εάν τελικά όσα λέγονται είναι φήμες η πραγματικά γεγονότα. Αφού λοιπόν έκλεισα ραντεβού με την γραμματέα του για μια πρώτη συνάντηση του πρότεινα την συνέντευξη και αρχικά δέχτηκε να γίνει σε κάποιο επόμενο ραντεβού. Στην πεντάλεπτη συζήτηση που είχαμε τον ρώτησα ευθέως για την επίμαχη δήλωση του 2003  (δείτε βίντεο).

 

 

Αρνήθηκε την δήλωσή του αυτή, επίσης δήλωσε άγνοια για το βίντεο και με ρώτησε που θα μπορούσε να δει το βίντεο αυτό. Του έδωσα οδηγίες για να το βρει στο youtube, μαζί και για το himara.gr, τις σημείωσε σε ένα χαρτί και συνεχίσαμε την κουβέντα μας.

Σε συνέχεια λοιπόν των ανωτέρω του είπα πως μεγάλη μερίδα των Χιμαριωτών τον καταψήφισαν και τον χαρακτήρισαν ανθέλληνα στηριζόμενοι σ' αυτό το βίντεο. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική, λέγοντας πως ακόμα και να έχει συμβεί κάτι τέτοιο (οι δηλώσεις) ο κόσμος δεν επηρεάστηκε μιας και τον εξέλεξε δήμαρχο, επίσης δεν φάνηκε να πιστεύει πως υπάρχει διχασμός ανάμεσα στου ψηφοφόρους του και του Βασίλη Μπολάνου. Η συνομιλία μας έγινε στα ελληνικά και κλείνοντας είπε:

-Το θέμα που εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να κάνουμε κάτι καλό για την Χιμάρα και όχι το άν είμαστε Έλληνες ή όχι.

Χαιρετηθήκαμε και ανανεώσαμε για μια on camera συνέντευξη μέσα στην εβδομάδα.

Την Πέμπτη εμφανίστηκα στο γραφείο της γραμματείας του δημάρχου με την κάμερα και τις ερωτήσεις έτοιμες αλλά η απάντηση ήταν ότι ο δήμαρχος ήταν απασχολημένος και την επόμενη μερα θα έφευγε για Τίρανα. Η γραμματέας μου πρότεινε να ξαναπάω απ' την επόμενη εβδομάδα αλλά την Παρασκευή θα επέστρεφα στην Αθήνα. Πέραν αυτού η αλήθεια είναι πως ακόμα και τώρα το πιο πιθανό σενάριο στο μυαλό μου είναι πως ήθελε να με αποφύγει μιας και πολλά να ήταν τα ραντεβού της Πέμπτης θα μπορούσαμε να κανονίσουμε να βρεθούμε κάπου το μεσημέρι ή το απόγευμα. Ίσως να βρήκε το βίντεο του 2003 και να μην μπορούσε να το αντικρούσει, ίσως και να επισκέφθηκε και την σελίδα himara.gr και να θεώρησε πως δεν είναι μια σελίδα κατάλληλη για να δώσει συνέντευξη. Όλα αυτά είναι εικασίες και δικές μου σκέψεις, το μόνο που μπορώ και θα κάνω για να σιγουρευτώ, είναι την επόμενη φορά που θα βρεθώ στην Χιμάρα να τον προσεγγίσω εκ νέου.

Ανακοίνωση Τύπου Ομόνοιας 12/10
Προφυλακιστέος ο Γκιόκας
 
  1. Σχόλια (2)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Πρεπει να του πηρε συνεντευξη τωρα ο Σπυρος Κουτουλας που συναντηθηκε για καφε με τον δημαρχο,ε?

This comment was minimized by the moderator on the site

Α καλά, γιατί ο Βασίλης που δεν σου έλεγε στο δρόμο καλημέρα ήταν καλύτερος?

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη