Με τον αλβανικό αετό «έκλεισε» τον αποκλεισμό της στην Eurovision η Αλβανία (βίντεο)

Με τον αλβανικό αετό «έκλεισε» τον αποκλεισμό της στην Eurovision η Αλβανία (βίντεο)

Με τον αλβανικό αετό, το γνωστό και διαδεδομένο προκλητικό – εθνικιστικό σύμβολο, θέλησε να κλείσει την παρουσία της στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, η τραγουδίστρια της Αλβανίας, Ronela Hajati.

Η Αλβανία που για κάποιους φάνταζε φαβορί, δεν κατάφερε να πάει προκριθεί, ενώ επίσης κατακρίθηκε έντονα για την προκλητική της χορογραφία και τα ημίγυμνα μοντέλα που την πλησίαζαν.

Αν και αρχικά στα προγνωστικά η χώρα φλέρταρε με μια καλή θέση στο διαγωνισμό, κατέληξε να θεωρείτε από το κοινό στο twitter, ποτέ ως «προκλητική» και «κιτς», πράγμα που σταμάτησε σύντομα την πορεία της στον πρώτο ημιτελικό.

«Μου λείπει το στούντιό μου, το να φτιάχνω μουσική, οι συναυλίες μου, οι θαυμαστές μου! Δούλεψα πάνω σε κάθε λεπτομέρεια για πέντε μήνες και οι άνθρωποι είναι τόσο δυσαρεστημένοι από εμένα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω, λυπάμαι! Ας τελειώσει αυτό το συντομότερο, κλείστε την τηλεόραση όταν όλη αυτή η σκ... εμφάνιση προβληθεί, γιατί έτσι θα την ξεχάσετε πιο γρήγορα!», έγραψε στο twitter η Αλβανία τραγουδίστρια «απολογούμενη» για την αποτυχία της.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου