Ζελένσκι: Η Αλβανία να κλείσει τις «πόρτες» της στους Ρώσους τουρίστες

Ζελένσκι: Η Αλβανία να κλείσει τις «πόρτες» της στους Ρώσους τουρίστες

Κατά την ομιλία του στην αλβανική Βουλή, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, υπενθύμισε στους Αλβανούς την καλοσύνη και τη συμβολή της Μητέρας Τερέζας, ενώ κάλεσε την αλβανική κυβέρνηση να κλείσει τα λιμάνια για ρωσικά πλοία ή τουρίστες.

«Σίγουρα είστε με το μέρος της αλήθειας. Σας ευχαριστούμε για τα συγκεκριμένα βήματα για την Ουκρανία, ενάντια στη Ρωσία, για τη φροντίδα που δείχνετε για τα παιδιά μας και τον λαό μας. Η στάση σας προς τον λαό της Ουκρανίας, προς τα παιδιά της Ουκρανίας, μας θυμίζει την Αλβανίδα Μητέρα Τερέζα, η οποία έχει γίνει σύμβολο του ανθρωπισμού σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι μαζί, στο ευρωπαϊκό περιβάλλον, στις προσπάθειές μας, θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε αυτόν τον πόλεμο.

Πρέπει να προστατεύσουμε την Ευρώπη στο μέλλον από έναν πόλεμο. Οι ρωσικές συμμορίες πρέπει να απομακρυνθούν από την παγκόσμια αγορά. Πρέπει να αδράξετε την ευκαιρία για τη Ρωσία εγκαίρως. Σας ζητώ να περιορίσετε τις πύλες για τα ρωσικά πλοία και να περιορίσετε την άφιξη τουριστών, καθώς μπορεί να έρθουν δολοφόνοι από την Μπούτσα ή το Ιρπίν. Ας κάνουμε κάτι αρχικό και ας σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τους πόρους του ΟΗΕ για τη Ρωσία».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου