Οι επιχειρήσεις των Δυτ. Βαλκανίων σε κοινή πλατφόρμα δεδομένων

Οι επιχειρήσεις των Δυτ. Βαλκανίων σε κοινή πλατφόρμα δεδομένων

Στοιχεία για επιχειρήσεις από τα Δυτικά Βαλκάνια είναι διαθέσιμα στην κοινή περιφερειακή πλατφόρμα μητρώου - BIFIDEX, ανακοίνωσε το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Αλβανίας.

Η κοινή περιφερειακή πλατφόρμα των Δυτικών Βαλκανίων του μητρώου επιχειρήσεων BIFIDEX, μέλος της οποίας είναι το εμπορικό μητρώο που διαχειρίζεται το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, είναι πλέον έτοιμη για χρήση με πλήρη δυναμικότητα.

Η πλατφόρμα BIFIDEX.com είναι μια περιφερειακή πλατφόρμα για την ανάλυση εμπορικών και χρηματοοικονομικών δεδομένων εταιρειών από την περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων και παρέχει πρόσβαση σε όλα τα καταστατικά και οικονομικά δεδομένα περίπου 1,5 εκατομμυρίου εταιρειών και ιδιωτών από τα επίσημα μητρώα της Αλβανίας, της Σερβίας, των Σκοπίων, του Μαυροβούνιο και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνη (Δημοκρατία Σέρπσκα).

Η πλατφόρμα www.BIFIDEX.com δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να αναλύσουν ολόκληρη την περιφερειακή αγορά σύμφωνα με τους κλάδους και τους χρηματοοικονομικούς δείκτες της, καθώς και να συγκρίνουν τις οικονομικές επιδόσεις διαφορετικών εταιρειών.

Επίσης παρέχει επίσης ολοκληρωμένες πληροφορίες για τις θυγατρικές και τις συνδεδεμένες εταιρείες σε όλη την περιοχή.

Τα δεδομένα, τα οποία είναι δημόσια και εύκολα προσβάσιμα στα επίσημα μητρώα, λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο με απευθείας αναζήτηση στις βάσεις δεδομένων των επίσημων μητρώων και είναι διαθέσιμα σε όλες τις επίσημες γλώσσες καθώς και στα αγγλικά, ενώ η οικονομική ανάλυση είναι διατίθεται σε όλα τα τοπικά νομίσματα και σε ευρώ.

Η BIFIDEX ειδοποιεί τους ενδιαφερόμενους χρήστες κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή στα δεδομένα των εταιρειών ή των ιδιοκτητών και διαχειριστών τους στα επίσημα μητρώα.

Η αναζήτηση εταιρειών και ιδιωτών είναι δωρεάν και κάθε νέος εγγεγραμμένος χρήστης BIFIDEX λαμβάνει δωρεάν ετήσια συνδρομή προσφοράς για χρήση περιορισμένου αριθμού υπηρεσιών. Μετά τη λήξη της προωθητικής συνδρομής, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποιες από τις εμπορικές συνδρομές που ξεκινούν από 60 ευρώ.

Η πλατφόρμα BIFIDEX αναπτύσσεται από το 2017 ως πρωτοβουλία περιφερειακών εμπορικών μητρώων, η οποία στοχεύει στην αύξηση της διαφάνειας, της ασφάλειας δικαίου και στη διευκόλυνση της άσκησης εμπορικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιφερειακή αγορά των Δυτικών Βαλκανίων.

Αυτή η πρωτοβουλία υποστηρίζεται από όλες τις συμμετέχουσες κυβερνήσεις καταχωρητών και αναπτύχθηκε και χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΤΑΑ) και του Ταμείου του Ηνωμένου Βασιλείου για τη χρηστή διακυβέρνηση.

Εκτός από την περιφερειακή σύνδεση των δεδομένων του με την πλατφόρμα BIFIDEX, το Εθνικό Επιχειρηματικό Κέντρο συνεχίζει να βελτιώνει τις υπηρεσίες για τους χρήστες του με την εισαγωγή νέων υπηρεσιών για επιχειρήσεις στην Αλβανία, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου