Μέτα: Δεν θα υπάρχει πια ψευδοαντιπολίτευση στην Αλβανία

Μέτα: Δεν θα υπάρχει πια ψευδοαντιπολίτευση στην Αλβανία

Πρόεδρος Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ιλίρ Μέτα, ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο, όπου σε συνέντευξη Τύπου αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει άλλη «ψευδοαντιπολίτευση» στην Αλβανία.

Μέσω αυτής της ανάρτησης, ο Μέτα επιβεβαίωσε έτσι την επιστροφή του στην ενεργό πολιτική χωρίς τη λήξη της θητείας του προέδρου. Επίσης αναφέρει πως το μέλλον της αντιπολίτευσης θα είναι εντελώς διαφορετικό.

«Το μέλλον της αντιπολίτευσης θα είναι εντελώς διαφορετικό από μέχρι τώρα. Δεν θα υπάρχει πια ψευδοαντιπολίτευση, φυγομαχίες που είναι το χειρότερο παράδειγμα σεβασμού των δημοκρατικών αρχών εντός της, ευνοώντας την παραβίαση της δημοκρατίας και δυστυχώς νομιμοποιώντας την κατάληψη του κράτους και φαινομενικά δημιουργώντας την ιδέα ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση ως εναλλακτική λύση.

Η αντιπολίτευση είναι παντού, σε κάθε δρόμο και σε κάθε στενό της Αλβανίας», κατέληξε ο Αλβανός ΠτΔ.

Η επιστροφή Μέτα στην ενεργό πολιτική δράση, μέσω της ανάληψης της προεδρίας του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ενσωμάτωσης, φαίνεται πως προμηνύει νέα στάση απέναντι στον Ράμα, καθώς με την αναφορά του σε «ψευδοαντιπολίτευση» φαίνεται να «επιτίθεται» έμμεσα στο Δημοκρατικό Κόμμα της χώρας.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου