Καβγάς μεταξύ 2 Αλβανών στην Ιταλία για 10 κιλά κοκαΐνης

Καβγάς μεταξύ 2 Αλβανών στην Ιταλία για 10 κιλά κοκαΐνης

Δύο Αλβανοί συνελήφθησαν από την Ιταλική Αστυνομία στις 12 Απριλίου αφού βρέθηκαν στην κατοχή τους και συγκεκριμένα στο όχημα επέβαιναν, 10 κιλά κοκαΐνης την οποία και σκόπευαν να διανείμουν στην παράνομη αγορά.

Οι πράκτορες της Milan Mobile είχαν μάθει ότι κάποιοι Αλβανοί θα κατέληγαν να πουλήσουν μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης στον δήμο Ossona (Μιλάνο) και ότι ο κούριερ θα έφτανε στην Piazza Litta Modigliani με ένα κεράσι Ford Fiesta.

Το απόγευμα της Τρίτης έφτασε όχημα αντίστοιχο του αναφερόμενου και από μέσα βγήκε ένας 37χρονος Αλβανός, ο οποίος στη συνέχεια συνάντησε έναν άντρα.

Αφού αντάλλαξαν λίγα λόγια, οι δυο τους μπήκαν στο αυτοκίνητο και μετά από μερικές εκατοντάδες μέτρα μπήκαν στο χώρο ενός γκαράζ.

Επίσης, ένας άνδρας που περίμενε στο δρόμο, άρχισε να ακολουθεί το αυτοκίνητο με τα πόδια. Οι αστυνομικοί ανέβηκαν στον φράχτη του κτιρίου, μπήκαν μέσα και είδαν τον άνθρωπο που ακολούθησε το αυτοκίνητο πεζός να κάθεται στην πλευρά του συνοδηγού. Και οι δύο αφού είδαν τους αστυνομικούς προσπάθησαν να διαφύγουν. Ο ένας εμποδίστηκε ενώ ο άλλος κατάφερε να διαφύγει.

Κατά την απόδραση ο συλληφθείς, ένας 39χρονος Αλβανός, πυροβόλησε με πιστόλι, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου βρέθηκε κλειδωμένος στο πορτμπαγκάζ και τραυματισμένος στο μέτωπο.

Πιθανότατα κατά την παράδοση των ναρκωτικών να προέκυψε μετά των δύο κάποια διαφωνία που έληξε με επίθεση στον μεταφορέα. Μέσα στην τσάντα η αστυνομία βρήκε 10 κιλά καθαρής κοκαΐνης συσκευασμένα και χωρισμένα σε συσκευασίες, έτοιμα για διακίνηση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου