Η δικαστίνα που δίκασε τον Ντίσιο υποψήφια βουλευτής με το ΔΚ

Παρατηρώντας την προσωρινή λίστα των υποψηφίων βουλευτών όπως δημοσιεύει το balkanweb διακρίναμε πως στην λίστα του ΔΚ της Αλβανίας εμφανίζετε ως υποψήφια η κ Εντέλα Πρίφτη.

Θα ρωτήσετε , ε και τι με αυτό…!

Η κυρία αυτή είναι η δικαστίνα (Η Πρόεδρος του Εφετείου ) που στην Κορυτσά καταδίκασε τον κ Ναούμ Ντίσιο για ιεροσυλία με ένα χρόνο φυλάκιση για το μνημείο των Ελλήνων Πεσόντων στην Μπομποστίτσα, ένα έγκλημα που ουδέποτε διέπραξε ο κ Ντίσιο ο οποίος μαζί με όλους τους ομογενείς αισθάνθηκαν το άγριο ψυχολογικό διωγμό επί μήνες στην Κορυτσά κυρίως από τα αλβανικά ΜΜΕ που μαζί με άλλα κυκλώματα προετοίμασαν το συγκεκριμένο ανύπαρκτο πρόβλημα.

Μάλιστα την κυρία αυτή το Ελληνικό Κράτος το κήρυξε ανεπιθύμητο πρόσωπο και δεν μπορεί να περάσει τα σύνορα. Φαίνετε τώρα θέλει να πάρει διπλωματικό διαβατήριο ως βουλευτής γιατί ως τρίτη στην σειρά θα εκλεγεί σίγουρα.

Το άλλο που πρέπει να απαντήσουμε είναι: Εφόσον το ΜΕΓΑ συνεργάζεται με το ΔΚ και ο κ Ναούμ Ντίσιο είναι ο πρόεδρος της άλλης «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» εδώ στην Κορυτσά που φυσικά αυτό σημαίνει και μέλος και πρόεδρος του παραρτήματος του Κόμματος ΜΕΓΑ στην Κορυτσά, πως θα ζητήσει να ψηφίσουν οι κορυτσαίοι ομογενείς, οι συγγενείς του, όσοι του συμπαραστάθηκαν κ.α , αυτή την κυρία που τον δίκασε και τρομοκράτησε μαζί μ’ αυτόν όλους του Έλληνες της περιοχής; Γιατί αν ψηφίσουμε ΜΕΓΑ σημαίνει πως ψηφίζω ΔΚ και την κυρία αυτή που είναι και εχθρός της πατρίδας μου και των Ελλήνων της περιοχής….!>

Πάνω σ’ αυτό θα χρειαστούμε μία απάντηση για να αποφασίσουμε αν θα πρέπει να ψηφίσουμε μία συμμαχία στην οποία θα συνυπάρξουν διώκτες και διωκόμενοι…!!!!

Με ποίο τρόπο θα προστατέψει αυτή η κυρία τα δικαιώματα των Ελλήνων, βάζοντας τους φυλακή......;


Όπως αποκαλύπτει η Ορθόδοξη Κορυτσά

Μειωμένες οι εμπορικές σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click