Κατά της παραίτησης Μπάσα οι επικεφαλής των παραρτημάτων του ΔΚ

Κατά της παραίτησης Μπάσα οι επικεφαλής των παραρτημάτων του ΔΚ

Μετά από προχθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος της Αλβανίας, όπου επί 6 συνεχόμενες ώρες ζητήθηκε από τον πρόεδρο να αποχωρήσει από την ηγεσία, ο Λουλζίμ Μπάσα για ακόμη μία φορά κάλεσε σε βοήθεια τους επικεφαλής των παραρτημάτων στις περιφέρειες της χώρας.

Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν διοριστεί ή διοικούνται από τον ίδιο τον Μπάσα, οπότε και η στάση που έχουν πάρει τάσσεται κατά των βουλευτών που ζητούν την παραίτησή του.

Οι συγκεκριμένοι επικεφαλής ζητούν από όσους βουλευτές είναι υπέρ της παραίτησης Μπάσα, να θέσουν και την δική τους παραίτηση ενώπιον του προέδρου του κόμματος και να αποχωρήσουν.

Τέλος επισημαίνουν πως η παραίτηση Μπάσα θα σήμαινε πως το Δημοκρατικό Κόμμα θα βρεθεί έρμαιο στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα, ο οποίος και έχει κηρυχθεί από τις ΗΠΑ ως persona non grata.

Η εμφυλιακή κατάσταση που επικρατεί στις τάξεις του ΔΚ Αλβανίας, μέρα με τη μέρα αποδυναμώνει την αντιπολιτευτική δράση του κόμματος, απέναντι στην ενισχυμένη θέση του Ράμα

×
Ενημερώσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε email για κάθε νέα δημοσίευση.

O ΣΥΡΙΖΑ για τις συντάξεις ομογενών: «Υποσχέσεις χ...
Εξάντληση των αποθεμάτων τροφίμων και νερού στη Μα...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Δευτέρα 08/08/22, 23:03

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη