Σκάνδαλο με τους μισθούς στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Αργυροκάστρου

Σκάνδαλο με τους μισθούς στο Περιφερειακό Νοσοκομείο Αργυροκάστρου

Στην πρόσφατη βάση δεδομένων με τους μισθούς του Απριλίου 2021 που διέρρευσε πρόσφατα στην Αλβανία, φαίνεται για ακόμη μια φορά ο παραλογισμός με τις διάφορες που υπάρχουν στους μισθούς πολλών δημοσίων υπαλλήλων της χώρας.

Συγκεκριμένα στο Περιφερειακό Νοσοκομείο «Ομέρ Νισάνι» στο Αργυρόκαστρο φαίνεται να εργάζονται 5 υγειονομικοί με πολύ υψηλούς μισθούς σε σχέση με άλλους συναδέλφους στην ίδια θέση, αλλά και σύγκριση με γιατρούς και νοσηλευτές σε ορισμένες περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα ένας από αυτούς λαμβάνει μισθό 1 εκατομμύριο 114 χιλιάδες παλιά λεκ και οι άλλοι τέσσερις έχουν λαμβάνουν επίσης πάνω από 1 εκατομμύριο παλιά λεκ το μήνα.

Όπως αναφέρει τοπική αλβανική ιστοσελίδα που προχώρησε και σε νέες επαληθεύσεις, όντως οι συγκεκριμένοι υγειονομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν τον ίδιο μισθό, σε έναν τόπο όπου ο βασικός μισθός είναι 30.000 νέα λεκ (250 ευρώ).

Τέλος, πολλά αλβανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως αυτές οι διαφορές αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα που στηρίζουν την αλβανική κυβέρνηση και έχουν συμβάλει και στην προεκλογική της εκστρατεία.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου