Η Ελλάδα είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κρήτης

Η Ελλάδα είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κρήτης

Η Ελλάδα είχε την… τιμητική της στο Συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών. Ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών Πύρρος Δήμας παρουσίασε τον τελικό φάκελο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων.

Η Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια θα διοργανώσει μια μεγάλη διεθνή διοργάνωση και πιο συγκεκριμένα από 1 έως 10 Μαΐου 2022 θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Πύρρος Δήμας παρουσίασε τον ελληνικό φάκελο κι απέδειξε ότι η ΕΟΑΒ είναι απόλυτα έτοιμη για τη διοργάνωση και παράλληλα κάλεσε τους αθλητές να έλθουν στην Κρήτη για να γνωρίσουν μεταξύ άλλων και την ελληνική φιλοξενία.

Η διοργάνωση πήρε μετάθεση για τον Μάιο, ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τον Μάρτιο, προκειμένου να ενταχθεί στο σύστημα αξιολόγησης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, το 2024. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία χαρακτήρισε τη διοργάνωση «gold» και το ενδιαφέρον θα είναι σίγουρα ακόμα μεγαλύτερο.

Στο Παγκόσμιο συνέδριο παρουσιάστηκαν και οι νέες κατηγορίες ενόψει των Ολυμπιακων Αγώνων στο Παρίσι. Πιο συγκεκριμένα οι γυναίκες θα αγωνισθούν στα 49, 59, 71, 81, +81κ και οι άνδρες στα 61, 73, 89, 102 και +102 κιλά.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου