Αλβανία: Στην έδρα του ΔΚ εισέβαλε ο Μπερίσα

Αλβανία: Στην έδρα του ΔΚ εισέβαλε ο Μπερίσα

Σκληρά αντέδρασε ο πρώην αρχηγός του ΔΚ Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα μετά την καταγγελία στην Ειδική Δομή κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK) των 5 υποστηρικτών του στην αντιπαράθεση με τον Λουλζίμ Μπάσα, για πλαστογραφία.

Ο Μπερίσα αναφέρει ότι αυτή η απόφαση να καταγγελθούν στη SPAK οι δημοκράτες ελήφθη με τη συμβουλή και την υποστήριξη του πρωθυπουργού Έντι Ράμα και σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μπάσα είναι απελπισμένος και έχει φθάσει στο πολιτικό και ηθικό του τέλος.

Δημοσίευση: Η αντιπολίτευση δεν είναι ούτε σφραγίδα ούτε κλειδαριά!

«Τρομοκρατημένος από την απόφαση αποβολής του με 4446 ψήφους στη Συνέλευση του Δημοκρατικού Κόμματος της 11.12.2021 ο «όμηρος» του Έντι Ράμα αποφάσισε ότι με τη συμβουλή και την υποστήριξή του να μηνύσει σήμερα στην SPAK τη θέληση χιλιάδων Δημοκρατικών που εκφράστηκε μαζικά εναντίον του, όπως ποτέ άλλοτε στην ιστορία του Δημοκρατικού Κόμματος!

Αυτή η απελπισμένη ενέργεια αναζήτησης βοήθειας από τον Έντι Ράμα και τη φάλαγγά του στη δικαιοσύνη, αποδεικνύει για άλλη μια φορά στον κόσμο ότι ο μόνος λόγος που το ΔΚ πηγαίνει χρόνο σε χρόνο από απώλεια σε απώλεια είναι το παζάρι του «ομήρου»-Μπάσα με τον Έντι Ράμα!

Τέτοιες πράξεις δείχνουν ότι η πρώην ηγεσία του ΔΚ έχει αγγίξει το πολιτικό και ηθικό της τέλος.

Ο Λουλζίμ Μπάσα έχασε τις εκλογές, έχασε τους πολίτες, έχασε τους Δημοκρατικούς, έχασε τους αντιπροσώπους, έχασε τις δομές και το ίδιο το Δημοκρατικό Κόμμα, αλλά πιστεύει ότι μπορεί να συνεχίσει τα παζάρια και τις μυστικές συμφωνίες με τον Έντι.

Ο Ράμα με σφραγίδες και κλειδαριές!

Είναι απελπιστικό!

Ο καιρός που οι αιτίες των πολιτών και οι θυσίες των Δημοκρατικών θυσιάστηκαν στο βωμό των παζαριών του με τον Έντι Ράμα έληξε στις 12.11.2021!

Η Αλβανία δεν αξίζει και δεν θα έχει ποτέ πρόσωπο αντιπολίτευσης και πλουραλισμού!

Η Εθνοσυνέλευση, ως το ανώτατο φόρουμ του κόμματος ενέκρινε τη νέα σφραγίδα και το λογότυπο του Δημοκρατικού Κόμματος, το οποίο από μόνο του φέρει τα σύμβολα της 11ης Δεκεμβρίου 1990. Αυτά τα σύμβολα φέρουν την ιστορία, τον ιδρώτα και το αίμα χιλιάδων Δημοκρατικών που έχουν θυσιαστεί σε υψηλές πράξεις για τις αξίες της ελευθερίας, του λόγου και του συντηρητισμού. Αυτές οι αξίες που υπερασπιστήκαμε και συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε σθεναρά, άντεξαν στις σκοτεινές δυνάμεις της δικτατορίας και δεν τις χάσαμε, αλλά επέστρεψαν πιο δυνατές. Πόσο μάλλον να ανατραπεί η δικαιοσύνη που ελέγχεται από τον Ράμα, που έχει ήδη παραταχθεί σθεναρά και επιμελώς δίπλα σε αυτούς που με διεφθαρμένες ενέργειες προσπάθησαν να οδηγήσουν το Δημοκρατικό Κόμμα στην καταστροφή.

Η καρέκλα του Έντι Ράμα και οι κλόουν του θα λάβουν την τελική απάντηση από την ψήφο δεκάδων χιλιάδων Δημοκρατικών στο δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στις 18.12.2021.

Καλούμε όλους τους Δημοκρατικούς να εργαστούν μαζί κάθε μέρα, ώρα και δευτερόλεπτο μέχρι να έχουμε ένα Δημοκρατικό Κόμμα συντηρητικών αξιών, ισχυρότερο με περισσότερο ανοιχτό πνεύμα ενωμένο και πάνω από όλα με ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και ΝΙΚΗ!

Επιτροπή Επανίδρυσης Π.Δ.»

Συμπληρώνοντας την παραπάνω ανακοίνωση, ο Μπερίσα μαζί με εκατοντάδες υποστηρικτές, αλλά και βουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος, εισήλθαν σήμερα μαζικά στα γράφει του ΔΚ στα Τίρανα, ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, δεν είχαν σκοπό να πάνε προς το γραφείο του Μπάσα.

Μέχρι στιγμής οι ανακοινώσεις και οι εξαγγελίες από τα δύο αντίπαλα "στρατόπεδα" του ΔΚ δίνουν και παίρνουν, με τον Μπάσα που στηρίζεται από τις ΗΠΑ να αναφέρει πως το κόμμα δεν πρέπει να ελέγχεται από άτομα που είναι χαρακτηρισμένα ως ανεπιθύμητα (non grata).

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου