Απάντηση αναγνώστη μας στο κείμενο μας "MEGAλισιους"

Απάντηση αναγνώστη μας στο κείμενο μας "MEGAλισιους"

Μάλλον σας έτσουξε που το ελληνικό κόμμα ξεκινάει από την αρχή και δυναμικά, δεν εξηγούνται αλλιώς οι ερμηνείες που δίνετε στα όσα ξεκάθαρα λέει. Ο αντιπρόεδρος Αργύρης απαντά στο Ντούλε με τη γλώσσα που χρειάζεται, αλλά μάλλον εσείς θα περιμένατε να ζητήσει και συγγνώμη στον μεγάλο αρχηγό που το Μεγκα τολμά και κάνει αντιπολίτευση. Ο Ντούλες δεν επέτρεψε τις δημοκρατικές διαδικασίες μέσα στην Ομόνοια αλλά ακόμα κι έτσι ότι αποφάσιζε η Ομόνοια ο ηγέτης το καταργούσε και επέβαλε το δικό του, όπως τη συνεργασια με το ΣΚ. Τι έπρεπε δηλαδή να κάθονται οι πατριώτες να τρώνε καρπαζιές λέγοντας

οτι πει ο μεγαλος Ντουλε; γιααυτο δημιουργησαν ένα κόμμα καθαρά ελληνικό που θα έχουν λόγο όλοι οι Έλληνες και θα λειτουργεί με τις αποφάσεις του συμβουλίου.

Για την ανακοίνωση για τη μεταφορά των μαθητών θέτει προ των ευθυνών του το ελληνικό κράτος. Δεν του ζητάει άλλα λεφτά, αλλά να συνεχίσει αυτά που έδινε μέχρι τώρα. Το κακό που είναι δηλαδή; το προξενειο είναι μόνο για να απειλεί τους παπούδες πως θα τους κόψει τις συντάξεις αμα δεν ψηφίσουν ομόνοια-κεαδ και να βάζει πουλμαν για τους ψηφοφόρους του ενώ για τους μαθητές στα παλιά παπουτσια τους; ωραία εθνική πολιτική. κι αυτά που λέτε να βάλουν χρήματα εκεί στο Μεγκα με το ζόρι κρατάνε τα γραφεία τους. Τα κηρηγματα ποιοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη να τα κάνετε στα μπουμπούκια που τόσα χρόνια τρώγανε με χρυσά κουτάλια από τη μαμά πατρίδα μεσα από τις ΜΚΟ και αυτοί σίγουρα δεν ανήκουν στο Μεγκα.

Αυτός 

 

Διαβάστε το σχετικό άρθρο: MEGAλισιους

 

Quiz: Χιμαριώτης blogger καταπατά περιουσίες συγχω...
Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011, η ...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη