Ο Artur Zheji πληρώθηκε από τον Shpëtim Idrizi για να κάνει την Συνέντευξη με το Χρήστο Παππά!

Από την πρώτη στιγμή της τόσο θορυβώδης συνέντευξης του βουλευτή Χρίστου Παππά στον αυτοαποκαλούμενο δημοσιογράφο και αναλυτή Artur Zheji ο καθ’ ένας αναρωτιόταν. Γιατί; Πότε; Για πιο λόγο; Τι σκοπούς είχε η συνέντευξη ; Και πολλά άλλα ερωτήματα.

Αυτό που ακούγετε πολύ στα Τίρανα αλλά τώρα πια και στην πόλη μας σε χαμηλόφωνες συζητήσεις είναι μία πικρή αλήθεια. Αυτή η αλήθεια λέει πως ο Artur Zheji για να κάνει αυτή την συνέντευξη πληρώθηκε πολύ καλά από το PDIU και το πρόεδρο τους (μεγάλο απατεώνα φαίνετε από ποιους κατάγετε) Shpëtim Idrizi.

Το ποσό των χρημάτων ήταν αρκετά καλό. Αυτή η προφορική αλήθεια επαληθεύεται εάν τοποθετήσεις τα πράγματα με λογική σειρά και έπειτα όλες οι ερωτήσεις παίρνουν την απάντηση τους.

Δύο λόγοι ενισχύουν την αλήθεια αυτή.

1) το άρθρο του Τσέλο Χότζα (ανθέλληνα και αντί-ορθόδοξο) στην εφημερίδα Standard, ο οποίος στο χθεσινό του άρθρο ούτε λίγο ούτε πολύ απευθύνετε στον Zheji και του λέει: « και τα διπλάσια από αυτά που πήρες να σου έδιναν, δεν έπρεπε να κάνεις αυτήν την συνέντευξη»

2) ο προσκεκλημένος για να σχολιάσει την συνέντευξη του κ Χρίστου Πάπα, ακριβώς μετά ήταν ο ίδιος ο Shpëtim Idrizi ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία για δημιουργήσει το κατάλληλο κλήμα και περιβάλλον για την εύκολη πραγματοποίηση πολιτικών και οικονομικών σκοπών τους, για το κοντινό μέλλων, αλλά και αυτός ο ίδιος αποτελεί την απάντηση για κάθε ερώτηση σχετικά με την συνέντευξη, και το ρόλο της.

Όσο αφορά την ιστορία, κατά την επιστροφή του κ. A Zhejit με την συνοδεία του, που αποτελούνταν από τέσσερα πολυτελή τζίπ, στο τελωνείο της Κρυσταλλοπηγής οι έλληνες ελεγκτές διαπίστωσαν παρατυπίες και για το λόγο αυτό έγιναν κάποιοι άλλοι έλεγχοι και πήραν σημειώσεις πάνω στο διαβατήριο τους.

Ορθόδοξη Κορυτσά
Συνάντηση Βορειοηπειρωτών στην Βουλή
Με επιτυχία και εθνικό παλμό η κοπή της βασιλόπιτα...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click