Ο Πύρρος Δήμας συμπαραστέκεται στον αγώνα των Βορειοηπειρωτών για τις συντάξεις

Ο Πύρρος Δήμας συμπαραστέκεται στον αγώνα των Βορειοηπειρωτών για τις συντάξεις

Επιστολή προς την Ανεξάρτητη Συμμαχία της Αττικής έστειλε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας για να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του προς τον Βορειοηπειρωτικό κόσμο για την διαμαρτυρία σχετικά με το συνταξιοδοτικό ζήτημα. Ο ίδιος καλεί όλους τους φορείς, τους συλλόγους και τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου να λάβουν μέρος την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 στις 17:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Άλλωστε είναι γνωστές οι ενέργειες και οι προσπάθειες του Πύρρου Δήμα, από την περίοδο που ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (2012 – 2015), κάνοντας επερώτηση στη Βουλή για το θέμα των συντάξεων του ΟΓΑ.

Σήμερα ο ίδιος στέλνει επιστολή συμπαράστασης προς την ΑΣΑ λέγοντας πως ο αγώνας για το συνταξιοδοτικό είναι δίκαιος και πως πρέπει να επιλυθεί από την υπάρχουσα κυβέρνηση. Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εκφράζω την απόλυτη στήριξή μου προς όλους τους συμπατριώτες μου για το τεράστιο θέμα που αφορά τις συντάξεις, τα επιδόματα υπερηλίκων και αναπήρων. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι παρά τις δεσμεύσεις και υποσχέσεις των κυβερνήσεων, ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση. Σας διαβεβαιώνω ότι στον αγώνα αυτό συμμετέχω κι εγώ και δηλώνω ότι δεν θα εγκαταλείψουμε τη μάχη μέχρι να δικαιωθούμε. Έχω τοποθετηθεί δημόσια ότι είμαι δίπλα σε όλα τα ζητήματα που θίγει η Ανεξάρτητη Συμμαχία και δηλώνω ξανά ότι θα συνεισφέρω με κάθε τρόπο στην ανάδειξη και προώθηση όλων των θεμάτων που τέθηκαν προς την κυβέρνηση από την παράταξη των Βορειοηπειρωτών. Θεωρώ τον αγώνα δίκαιο και σας καλώ όλους να λάβετε μέρος σε αυτόν».

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου