Εξαρθρώθηκε στην Ιταλία αλβανικό κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Εξαρθρώθηκε στην Ιταλία αλβανικό κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης

Ένας Ιταλός και τέσσερις Αλβανοί συνελήφθησαν στην Ιταλία στο πλαίσιο της επιχείρησης «Illyricum», ενώ ένας έκτος καταζητείται. Οι συγκεκριμένοι Αλβανοί βρίσκονταν εδώ και καιρό υπό έρευνα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Όπως γίνεται γνωστό ο Diego Gustavo Corchia, 41 ετών, γεννημένος και κάτοικος στην Αόστα, κατέληξε σε κατ' οίκον περιορισμό. Οι Angjelin Lleshi, 30 ετών, Amarildo Perloshi, 33 ετών, Leonard Vishaj, 33 ετών Elton Beleshi, 39 ετών, είναι γεννημένοι στην Αλβανία και διέμεναν στην Αόστα, έχουν οδηγηθεί στην φυλακή.

Σύμφωνα με έρευνες της Ιταλικής Αστυνομίας, ο Vishaj είχε το ρόλο του αγγελιαφόρου στην ομάδα, ενώ ο Beleshi ήταν ο χονδρέμπορος.

Επίσης τα τοπικά (ιταλικά) μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Lleshi, ο Corchia και ο Perloshi ασχολήθηκαν με τη μεταποίηση ναρκωτικών και επωφελούνταν από τις πωλήσεις περίπου 15 χιλιάδων ευρώ το μήνα.

Η έρευνα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2020 μετά από αστυνομική επέμβαση σε γκαράζ στο κέντρο της Αόστα έπειτα από καταγγελίες κατοίκων της περιοχής.

Οι έρευνες έχουν επίσης εντοπίσει περίπου τριάντα χρήστες κοκαΐνης που προμηθεύονταν από αυτήν την ομάδα, όπου οι περισσότεροι από αυτούς ήταν μεταξύ της ηλικίας των 25 και των 30 ετών. 

×
Ενημερώσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε email για κάθε νέα δημοσίευση.

Σύλληψη ενός Αλβανού και 5 ξένων υπηκόων στην Κακα...
Η Βουλγαρία θα αλλάξει την στάση της απέναντι στα ...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Πέμπτη 26/05/22, 06:03

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη