Η ανθρωποφαγία των αλβανικών ΜΜΕ κατά του Πύρρου Δήμα

Η ανθρωποφαγία των αλβανικών ΜΜΕ κατά του Πύρρου Δήμα

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης. Θέλοντας να ρίξουν λάσπη στον Πύρρο Δήμα δεν διστάζουν να αμαυρώσουν την μνήμη της μητέρας του που μόλις έφυγε από τη ζωή, γράφοντας πως εγκαταλείφθηκε από τα παιδιά της στην Χιμάρα.

Φαίνεται πως οι συγκεκριμένοι «δημοσιογράφοι» δεν έχουν ίχνος ντροπής, ούτε και ιδέα από την αγάπη των Βορειοηπειρωτών για τόπο τους.

Οι άνθρωποι που παλεύουν για μια καλύτερη ζωή στην Ελλάδα, έχουν ως μελλοντικό τους πόθο (έστω και για τα γηρατειά) την επιστροφή στο πατρικό τους. Η γη τους, τους δίνει ζωή και τους κρατάει δεμένους με την μνήμη. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως τέτοια περίπτωση ήταν και η συγχωρεμένη Ελευθερία Δήμα.

Φυσικά και αυτό το άρθρο δεν έχει σκοπό να διαφημίσει τις δικές τους χυδαίες αθλιότητες, απλά αποτελεί μια απάντηση προς όλους εκείνους που δεν έχουν ιδέα τι εστί για τους Βορειοηπειρώτες ο τόπος τους.

Δεν αφήνουν ευκαιρία χαμένη να δείξουν το μένος τους εις βάρος του Πύρρου Δήμα όπως και σε καθετί έχει να κάνει με τον ελληνισμό.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου