Το 83% των ψηφοφόρων του Ράμα θεωρεί την κυβέρνησή του διεφθαρμένη

Το 83% των ψηφοφόρων του Ράμα θεωρεί την κυβέρνησή του διεφθαρμένη

Σε δημοσκόπηση σχετική με την διαφθορά στην αλβανική κυβέρνηση, το 83% των ψηφοφόρων του Σοσιαλιστικού Κόμματος πιστεύει ότι η διακυβέρνηση είναι υπερβολικά ή εντελώς διεφθαρμένη.

Η δημοσκόπηση του Βαρόμετρου στο Euronews, φαίνεται να έδειξε το παράδοξο της Αλβανίας, όπου οι ίδιοι οι ψηφοφόροι του Ράμα, θεωρούν το κυβερνών κόμμα διεφθαρμένο.

Από την άλλη πλευρά, το 82% των ψηφοφόρων του Δημοκρατικού Κόμματος δηλώνει ότι η κυβέρνηση είναι εντελώς διεφθαρμένη, ενώ περίπου το 17% πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη διαφθορά.

Επίσης οι πολίτες που δεν ψήφισαν, όταν ερωτήθηκαν για την διαφθορά, απάντησαν στο 95% ότι η κυβέρνηση είναι πολύ ή εντελώς διεφθαρμένη.

Η διαφθορά στην αλβανική κυβέρνηση είναι ένα σημείο όπου οι περισσότεροι Αλβανοί πολίτες ενώνονται επειδή παρά τις πολιτικές προτιμήσεις τους, πιστεύουν ότι η διαφθορά στο κράτος βρίσκεται σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα.

Τέλος η δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 92% του συνόλου των πολιτών πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη ή πλήρης διαφθορά στην παρούσα κυβέρνηση.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου