Οι ΗΠΑ δώρισαν στην Αλβανία έξυπνα drone Puma

Οι ΗΠΑ δώρισαν στην Αλβανία έξυπνα drone Puma

Μέλη της Εθνικής Φρουράς του Νιου Τζέρσεϋ δώρισαν drone «Puma» στις Αλβανικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Η είδηση ανακοινώθηκε από την Αμερικανική Πρεσβεία στα Τίρανα, όπου ανακοινώνει ότι τα "Puma" προσφέρθηκαν στις Αλβανικές Ένοπλες Δυνάμεις στο πλαίσιο της υποστήριξης των Ηνωμένων Πολιτειών για το Δεύτερο Τάγμα Πεζικού.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ένας από τους στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς του Νιου Τζέρσεϋ, ο Ανθυπολοχαγός Κολλάκου, γεννήθηκε στην Αλβανία και μετοίκησε στο Νιου Τζέρσεϋ όταν ήταν έφηβος, ενώ τώρα είναι Αξιωματικός του Στρατού.

Για την παράδοση μέλη της Εθνικής Φρουράς του Νιου Τζέρσεϋ ταξίδεψαν στην Αλβανία αυτή την εβδομάδα για να πραγματοποιήσουν πτήσεις προσομοίωσης με τα νεοαποκτηθέντα PUMA Unmanned Aerial Systems (UAS).

Οι στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς του Νιου Τζέρσεϋ έχουν περάσει την εβδομάδα παρέχοντας υποστήριξη στους Αλβανούς στρατιωτικούς συναδέλφους με απογραφή, συντήρηση και εκπαίδευση στο νέο εξοπλισμό. 

Για μια ακόμη φορά οι ΗΠΑ βρίσκονται στο επίκεντρο κάθε εσωτερικής εξέλιξης της Αλβανίας, είτε στην άμυνα, όπου ουσιαστικά είναι και νατοϊκοί σύμμαχοι, είτε σε άλλους τομείς του αλβανικού κράτους.

×
Ενημερώσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε email για κάθε νέα δημοσίευση.

Στην Ελλάδα θα δοθεί το 2023 η Προεδρία της πρωτοβ...
«Εμπνευσμένο ηγέτη του κόσμου» χαρακτηρίζει ο Σόρο...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Πέμπτη 29/09/22, 09:12

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη