Ξαναεμφανίζεται ο Αλβανικός Εθνικός Στρατός (AKSH) και ζητά κινητοποίηση όλων των μελών του

Μετά το δελτίο τύπου του AKSH Αλβανικού Εθνικού Στρατού που είχε αποσταλεί στα μέσα ενημέρωσης πριν μερικές μέρες, ο τηλεοπτικός σταθμός Kohavision έχει λάβει επίσης ένα αποκλειστικό βίντεο από τη συνάντηση των μελών του κάπου στο Κοσσυφοπέδιο.

Η δημιουργηθείσα κατάσταση στην κοιλάδα του Πρέσεβο και στο βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου είναι τα σημεία που συζητήθηκαν από τους ανθρώπους που αποκαλούν τους εαυτούς τους αξιωματικούς του AKSH.

Τα μέλη της οργάνωσης εμφανίζονται με μάσκες, στολές και εμβλήματα. Τις εντολές δίνει ένας κοντός μπασμένος που δηλώνει ότι είναι ο διοικητής της ειδικής μονάδας «Kobra». Με μια κοφτή απόφαση ο «αρχηγός» ανακοινώνει την κινητοποίηση όλων των μελών της οργάνωσης (κατά αυτούς στρατός) να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την προστασία των αλβανικών εδαφών.

«Ο Αλβανικός Εθνικός Στρατός είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις σερβικές επιθέσεις εναντίον του πληθυσμού μας-ενάντια στους αδελφούς και αδελφές μας στο Ανατολικό Κοσσυφοπέδιο» ανακοινώνει ο διοικητής και στη συνέχεια καλεί όλα τα μέλη του AKSH (Armata Kombëtare Shqiptare) όπου κι αν βρίσκονται να δώσουν το παρόν για να τους ανακοινωθούν τα καθήκοντά τους.

Στο βίντεο ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τον πιο σύγχρονο οπλισμό που υπάρχει ωστόσο τον παρουσιάζουν μόνο μέσα από μια σειρά φωτογραφίες και όχι ζωντανά. Ακούγεται επίσης η φράση «οι ελεύθεροι σκοπευτές βρίσκονται σε 24ωρη παρατήρηση".Οι εικόνες που εξελίσσονται θυμίζουν κακό-σκηνοθετημένη πολεμική παρωδία. Αν μη τη άλλο αυτοί που το έφτιαξαν είχαν στο νου τους κάτι ανάμεσα σε Χίτλερ, μουτζαχεντίν και Αλ Κάιντα. Για τραπέζι της συνάντησης χρησιμοποιείται ένα κασόνι και ο ένας τοίχος του δωματίου είναι καλυμμένος με αντιαεροπορικό δίχτυ παραλλαγής (!)

Άσχετα αν είναι τραγελαφική η εικόνα που βλέπουμε, δεν μπορούμε να μην σκεφτούμε ότι κάπως έτσι και με την βοήθεια των αμερικανών και του αλβανικού κράτους και παρακράτους «πολέμησε» ο UCK και κατακρεούργησε την Σερβία.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Kohavision και ξεκαρδιστείτε με τον διοικητή της ειδικής μονάδας «Kobra».

Εκδήλωση για τα 22 χρόνια της Ομόνοιας
Συνελήφθη Αλβανός δραπέτης στην Κακαβιά
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Right Click

No right click