Πρώην παίκτρια του MasterChef - «Δέχομαι αρνητικά μηνύματα για την αλβανική καταγωγή μου»

Πρώην παίκτρια του MasterChef - «Δέχομαι αρνητικά μηνύματα για την αλβανική καταγωγή μου»

Συνέντευξη σε τηλεοπτική ψυχαγωγική εκπομπή παραχώρησε η πρώην παίκτρια του MasterChef 5 Μαρίνα Ντεμόλλαϊ, η οποία κατάγεται από την Αλβανία. Εκτός της αναφοράς της στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει μαζί με το σύντροφό της Χρήστο, σχολίασε και το θέμα της ρατσιστικής συμπεριφοράς που αντιμετώπισε λόγω της αλβανικής της καταγωγής.

Ακόμη, πρόσθεσε πως από μικρή ήρθε αντιμέτωπη με το ρατσισμό λόγω της καταγωγής, του σωματικούς βάρους και της οικονομικής δυσχέρειας των γονιών της. Επίσης δήλωσε πως δεν της συμπεριφέρθηκαν όπως θα συμπεριφέρονταν σε ένα παιδί που θα είχε ελληνική καταγωγή. Ωστόσο δηλώνει υπερήφανη και για την πατρίδα που την μεγάλωσε, την Ελλάδα.

Όσο για το τηλεοπτικό πάνελ, συνέχισε να λέει πως η Ελλάδα θα πρέπει να ξεπεράσει επιτέλους το κόμπλεξ της και να μην αντιμετωπίζει άσχημα όσους κατάγονται από την Αλβανία. Εμείς από πλευράς μας θα πρέπει να εκφράσουμε προς τους συντελεστές της εν λόγω εκπομπής, αλλά και προς το κοινό τους, ότι το θέμα της καλής αντιμετώπισης θα πρέπει να 'ναι αμφίδρομο.

Χωρίς νερό ηλικιωμένος στον Δήμο Δρόπολης - Δημόσι...
Γεώργιος Καστριώτης, ο Πρίγκιπας των Ηπειρωτών
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Κυριακή 25 Ιουλίου 2021, 13:20

Εικόνα Captcha

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Nope

Nope