Συνεχίζεται η εφαρμογή των εντολών Ράμα και στην Χιμάρα

Συνεχίζεται η εφαρμογή των εντολών Ράμα και στην Χιμάρα

Συνεχίζεται στις παράκτιες περιοχές της Χιμάρας η μανιώδης συμπεριφορά του Ράμα, που για ακόμη μία φορά δε διστάζει να απαιτεί να εφαρμοστεί ο «νόμος» που θα καθαρίσει την περιοχή από τους «παράνομους».

Από τα Εξαμίλια στους Αγίους Σαράντα και μέχρι την Χιμάρα, οι αρχές προσπαθούν να ευχαριστήσουν τον «μεγάλο ηγέτη», ενώ σε αρκετούς από τους φερόμενους ως παραβάτες, δεν δόθηκε ποτέ τίτλος ιδιοκτησίας, ενώ σε ξένους εποίκους υποστηρίζεται με κάθε τρόπο η ανέγερση κτηρίων και θέρετρων.

Σύμφωνα με την αναφορά των αλβανικών αστυνομικών αρχών, μέχρι στιγμής 3 πολίτες έχουν συλληφθεί, ενώ ακόμη άλλοι 2 καταζητούνται για το αδίκημα της παράνομης κατασκευής στις ακτές της Χιμάρας. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος παράνομη κατασκευή τεσσάρων κτηρίων και δύο ξύλινων κατασκευών.

Εκτός της «πολιτικής της μπουλντόζας» που ασκεί η παρούσα αλβανική κυβέρνηση, οι κάτοικοι της Ελληνικής μειονότητας, κυρίως στα παράλια των Αγίων Σαράντα και της Χιμάρας, όλο και περιορίζονται από τον εποικισμό που διαχρονικά υποστηρίζουν οι αλβανικές κυβερνήσεις.

Η Χιμάρα αποτελεί πρόσκομμα στην επέλαση και άλλων ξένων που έχουν ως σκοπό να εξαλείψουν παντελώς το ελληνικό στοιχείο στον τόπο.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου