Το πλαφόν στα σύνορα άλλαξε και ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει 400 άτομα

Το πλαφόν στα σύνορα άλλαξε και ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει 400 άτομα

Ερώτηση κατέθεσαν στο Ελληνικό Κοινοβουλίου 17 βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνει η χώρα στις πύλες εισόδου της από την Αλβανία.

Επιπλέον μέσω του μακροσκελούς κειμένου που δημοσίευσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη σελίδα του και αφορά την ερώτηση που τέθηκε εκ μέρους των βουλευτών του, φαίνεται να ζητάει το λόγο και για τους περιορισμούς που υπόκειται και η Ελληνική μειονότητα.

Εκείνον όμως που θα πρέπει να αναφερθεί, είναι πως οι εν λόγω βουλευτές, 17 στον αριθμό, δεν μπήκανε στον κόπο να διαβάσουν την πρόσφατη Εφημερίδα της Κυβέρνησης και αναφέρονται ακόμη στο πλαφόν των 400 ατόμων ημερησίως. Από την άλλη το όριο κατά τις τελευταίες ημέρες έχει αυξηθεί στα 1500 άτομα. Αυτό εκ μέρους της ΕΕΜ πως λαμβάνεται ως σωτήριο δώρο, ωστόσο αποτελεί μια ανάσα στον προηγούμενο περιορισμό.

Οι σεβαστοί κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι που μπήκανε στον κόπο να ενδιαφερθούν για ακόμη μία φορά για το θέμα των περιορισμών στα ελληνοαλβανικά σύνορα, θα ήταν σωστό να μπούνε και στον κόπο να διαβάσουν τα νέα μέτρα πριν προβούν σε νέες ανακοινώσεις. Η Ελληνική μειονότητα και γενικά ο κόσμος που δοκιμάζεται όλη αυτή την περίοδο, δεν είναι πεδίο για να ξεδιπλωθούν τα μικροπολιτικά συμφέροντα κανενός κόμματος.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου