Η Ελλάδα έστειλε 20.000 εμβόλια στην Αλβανία

Η Ελλάδα έστειλε 20.000 εμβόλια στην Αλβανία

Στην αποστολή 20 χιλιάδων δόσεων του εμβολίου της AstraZeneca προχώρησαν σήμερα οι ελληνικές αρχές προς την Αλβανία. Η αποστολή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των μέτρων αναχαίτισης της πανδημίας του COVID – 19 σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και στην στήριξη των αδύναμων χωρών των Βαλκανίων από τις γειτονικές τους χώρες – μέλη της ΕΕ.

Την γνωστοποίηση της εν λόγω αποστολής έκανε η Πολιτική Προστασία μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ενώ η παραλαβή των εμβολίων στο αεροδρόμιο των Τιράνων, έγινε παρουσία της Ελληνίδας Πρέσβεως στα Τίρανα κας Σοφίας Φιλιππίδου, καθώς και από την Υφυπουργό Υγείας της Αλβανίας. Η Ελλάδα για ακόμη μία φορά παραμένει αρωγός, χορηγός και θερμός υποστηρικτής της Αλβανίας.

«20.000 δόσεις εμβολίων μεταφέρθηκαν σήμερα από την Ελλάδα στη φίλη και γείτονα Αλβανία», η Πολιτική Προστασία στην ανάρτησή της, προσθέτοντας ότι: «Η Πολιτική Προστασία και το Υπουργείο Εξωτερικών ενώνουν δυνάμεις για να προωθήσουν το μοίρασμα των εμβολίων, γιατί στη μάχη κατά της Covid-19 στεκόμαστε μαζί», αναφέρει η Πολιτική Προστασία.

Ο Όσιος Νήφων, ο Άγιος από το Λούκοβο που τιμάται ...
Βασίλειος Μελάς: Ο θεμελιωτής πολλών σχολείων στην...
 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, 14:11

Εικόνα Captcha

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη

X

Nope

Nope