Με «εντολή από τις φυλακές» η εκτέλεση του 32χρονου Βορειοηπειρώτη στα Σεπόλια

Με «εντολή από τις φυλακές» η εκτέλεση του 32χρονου Βορειοηπειρώτη στα Σεπόλια

Στη μαφία των φυλακών στρέφονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για την εξιχνίαση της εκτέλεσης του Βορειοηπειρώτη στα Σεπόλια. Η μητέρα του, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δηλώνει πεπεισμένη πως η εντολή δόθηκε μέσα από το κελί.

«Η εντολή βγήκε από μέσα και σκότωσαν το παιδί. Από μέσα ήταν όλη η ιστορία. Και τις τρεις φορές που είχε τραυματιστεί ο Άρης, η εντολή ήταν από μέσα, γιατί ο Άρης ήθελε να φύγει. Τους είπε “δε θέλω άλλα νταλαβέρια μαζί σας. Τελείωσε”. Και τον φάγανε» είπε η μητέρα του 32χρονου που δολοφονήθηκε με οκτώ σφαίρες, σε καφετέρια στα Σεπόλια.

To σημείο στα Σεπόλια όπου εκτελέστηκε με 8 σφαίρες ο 32χρονος

Πρώην έγκλειστος: «Τα κλειδιά των φυλακών κρατά η αλβανική μαφία»

«Είναι πίσω από τα ναρκωτικά, πίσω από τις εκτελέσεις, πίσω απ' όλα. Τολμάει να τους μιλήσει κανένας; Εγώ δεν τολμάω κι αυτό που κάνω τώρα το ψιλοφοβάμαι» δήλωσε πρώην έγκλειστος χωρίς να αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Το θύμα στα Σεπόλια φοβόταν και δεν έβγαινε από το σπίτι του, παρά μόνο με το αλεξίσφαιρο γιλέκο. Τη μέρα που αποφάσισε να μην το φορέσει, εκτελέστηκε.

«Μπορεί να είχε μιλήσει κιόλας, γι' αυτό τον φάγανε και πιο γρήγορα. Να τους αφήσουν να σαπίσουν στη φυλακή… αυτοί οι άνθρωποι που έχουν σκοτώσει τόσα παιδιά! Έχουν σκοτωθεί όλοι οι φίλοι του παιδιού μου από το 2009, όλα τα παιδιά έχουν σκοτωθεί» σημείωσε η μητέρα του 32χρονου.

Μαφίες φυλακών: Απειλές και εκβιασμοί κατά σωφρονιστικών και αστυνομικών

Τα κυκλώματα των φυλακών φτάνουν ακόμα και στο σημείο να εκβιάζουν και να τρομοκρατούν σωφρονιστικούς υπαλλήλους και αστυνομικούς όταν μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια τους, όπως αποκάλυψε σήμερα το Star.

«Ο Άρης από τη μέρα που μπήκε στη φυλακή είπε τέρμα, τελείωσα με αυτούς εγώ. Δεν ξέρω ποιος και ποιοι κρύβονται πίσω από το παιδί μου. Οι δολοφόνοι συνεχίζουν κάνουν τη δουλειά τους. Όλα αυτά τα ξέρει μόνο η αστυνομία» κατέληξε η μητέρα του 32χρονου.

star.gr

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου