Αλβανός διαρρήκτης επιχείρησε να... λαδώσει αστυνομικό!

Αλβανός διαρρήκτης επιχείρησε να... λαδώσει αστυνομικό!

Για να τον αφήσει ελεύθερο

Εξαρθρώθηκαν σπείρες σε Θεσπρωτία, Άρτα, Πρέβεζα


• Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ηγουμενίτσα, όπου ένας 21χρονος Αλβανός διαρρήκτης προσπάθησε να δώσει… φακελάκι σε αστυνομικό για να τον αφήσει ελεύθερο! Όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία συνέλαβε το νεαρό Αλβανό που ήταν μέλος σπείρας, η οποία τον τελευταίο χρόνο είχε… ρημάξει πολλές επιχειρήσεις σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα.

Όταν ο δράστης συνελήφθη, προφανώς έχοντας αντιληφθεί την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει, είπε να τα… παίξει όλα για όλα και προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Αστυνομικό, που ήταν υπεύθυνος για τη φύλαξή του!

Απ’ όλα…
Πάντως, σε ό,τι αφορά την σπείρα που εξαρθρώθηκε, πρέπει να σημειωθεί ότι είχε μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων! Οι δράστες είχαν βάλει στο… μάτι, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, δίκυκλα, πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα τροφίμων και εργοτάξια κατασκευαστικών εταιριών! Η Αστυνομία συνέλαβε στην Ηγουμενίτσα τον 21χρονο Αλβανό και όπως προέκυψε από την έρευνα, στο κύκλωμα ήταν και άλλοι 3 ομοεθνείς του, οι οποίοι αναζητούνται.Έφεση στα ηλεκτρονικά…
Στο μεταξύ, έφεση στις ηλεκτρονικές συσκευές είχαν τρεις Ρουμάνοι και ένας Βούλγαρος (ηλικίας από 21 έως 28 ετών) στην Άρτα. Για …κακή τους τύχη όμως συνελήφθησαν από την Αστυνομία! Όπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε σπίτι όπου διαμένουν οι τέσσερις αλλοδαποί στους Κωστακιούς Άρτας, όπου βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από τα κεραμίδια της σκεπής και πάνω από την τουαλέτα (!), μέσα σε πλαστικές σακούλες, πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών και εργαλείων, την κατοχή και την προέλευση των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Τα παραπάνω αντικείμενα κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπών ενώ επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (κατσαβίδια, ομφαλοί κλειδαριών, πένσα κτλ.).

Ακόμη, προέκυψε ότι οι δράστες εισήλθαν, πριν από περίπου ένα μήνα, σε μονοκατοικία στους Κωστακιούς Άρτας και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, οι οποίες και βρέθηκαν στο σπίτι τους μεταξύ των κλοπιμαίων.


Πρωινός λόγος

Μοσχόπολη (ποίημα)
Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Γιώργος Γκόρος (βίντεο...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη