Άντζελα Περιστέρη: Έχω πολύ μακρινές ελληνικές ρίζες

Άντζελα Περιστέρη: Έχω πολύ μακρινές ελληνικές ρίζες

Η Αλβανία προκρίθηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού μουσικού φεστιβάλ Eurovision. Η χώρα εκπροσωπείται από την τραγουδίστρια Anxhela Peristeri (Άντζελα Περιστέρη) με το τραγούδι Karma.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού, συνολικά προκρίθηκαν οι: Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Ελβετία, Ελλάδα και Άγιος Μαρίνος.

Νορβηγία, Ισραήλ, Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα, Λιθουανία, Κύπρος, Σουηδία, Βέλγιο και Ουκρανία προκρίθηκαν στον πρώτο ημιτελικό.

Ο τελικός της Eurovision θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Μαΐου.

Η Κορυτσαία Άντζελα Περιστέρη που εκπροσωπεί την Αλβανία λίγο πριν τη χθεσινή παρουσίαση του τραγουδιού της στη σκηνή του Ρότερνταμ, συναντήθηκε με τους παρουσιαστές της ελληνικής αποστολής Γιώργο Καπουτζίδη και Μαρία Κοζάκου και όπως οι ίδιοι επεσήμαναν στον "αέρα", το κλίμα μεταξύ τους ήταν θερμό.

Όσον αφορά την καταγωγή της, η Περιστέρη φαίνεται να είπε στους παρουσιαστές πως έχει πολύ μακρινές ελληνικές ρίζες από τη μεριά του προπάππου της.

Όπως και να 'χει, οι ρίζες είναι ρίζες, είτε είναι μακρινές, είτε όχι. Σημασία όμως έχει η συνείδηση που ο κάθε άνθρωπος έχει και πως εκείνη υποστηρίζεται.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου