Αλβανία: Δύο εβδομάδες καραντίνα για όσους πολίτες έρχονται από την Ελλάδα

Αλβανία: Δύο εβδομάδες καραντίνα για όσους πολίτες έρχονται από την Ελλάδα

Η ξαφνική καραντίνα μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων της Αλβανίας αποφάσισε την επιβολή 14μερης καραντίνας σε όσους πολίτες εισέρχονται στη χώρα από την Ελλάδα και τη Βόρεια Μακεδονία. 

"Το αποτέλεσμα του εμβολιασμού έχει αρχίσει να γίνεται αισθητό, αλλά στην περιοχή η κατάσταση είναι διαφορετική, στη Β. Μακεδονία και την Ελλάδα ο αριθμός των περιπτώσεων και των ζωών που χάθηκαν έχει αυξηθεί.

Δεδομένης αυτής της κατάστασης πιστεύουμε ότι από αύριο θα είμαστε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες για όσους έρχονται από την Ελλάδα και τη Β. Μακεδονία...", δήλωσε μεταξύ των άλλων η υπεύθυνη της επιτροπής Rakacolli. 

Επίσης τα μέλη της επιτροπής δήλωσαν ότι η κατάσταση στη χώρα σε γενικές γραμμές βρίσκεται υπό έλεγχο, εκτός από ορισμένες πόλεις όπου η αύξηση των περιπτώσεων είναι ανησυχητική, ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε Αργυρόκαστρο, Κορυτσά και Μπεράτι, αναφέροντας πως σε αυτές τις πόλεις η κατάσταση είναι ανησυχητική.  

Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ κάνουν λόγο για μια κίνηση τακτικής του Ράμα ώστε να εμποδίσει όσους θα ταξίδευαν στην Αλβανία από την Ελλάδα ενόψει των εκλογών της 25ης Μαρτίου. Θεωρώντας πως οι Αλβανοί που ζουν στην Ελλάδα θα επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα εις βάρος του, ο Ράμα επιβάλει το μέτρο της καραντίνας ώστε να αποθαρρύνει τους λιγοστούς που σκόπευαν να πραγματοποιήσουν το ταξίδι ώστε να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα. Αυτή η κίνηση εκτός από άκρος αντιδημοκρατική είναι και μια κίνηση πανικού του Ράμα που βλέπει την καρέκλα του να τρίζει.

×
Ενημερώσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε email για κάθε νέα δημοσίευση.

Αλβανία: Επίθεση σε τζαμί με 5 τραυματίες
Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος: Οι ορθόδοξοι χριστιανοί ...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Τρίτη 28/06/22, 21:37

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη