Ένωση Χειμαρριωτών: Να καταψηφίσουμε το καθεστώς του Ράμα

Ένωση Χειμαρριωτών: Να καταψηφίσουμε το καθεστώς του Ράμα

Εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Απριλίου από τις οποίες θα προκύψει η νέα κυβέρνηση της Αλβανίας, καλούμε όλους τους Χιμαραίους που έχουν την δυνατότητα, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για την Χιμάρα η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Δεν μπορεί παρά να καταψηφιστεί το καθεστώς του Έντι Ράμα που έχει θέσει τον τόπο μας στο στόχαστρο. Στα οκτώ χρόνια διακυβέρνησης Ράμα καταπολεμήθηκε όσο ποτέ άλλοτε μετά το 1990 η εθνική, θρησκευτική και πολιτισμική μας ταυτότητα. Το περιουσιακό ζήτημα έλαβε ακόμη πιο αρνητική τροπή για τους νόμιμους ιδιοκτήτες οι οποίοι βρέθηκαν εκβιαζόμενοι, έρμαιοι της διαπλοκής. Η οικονομική ανάπτυξη του τόπου εμποδίζεται σκόπιμα από την κυβέρνηση για να μην επωφεληθεί ο γηγενής πληθυσμός.

Έχοντας κατά νου την επόμενη μέρα και την θέση στην οποία επιθυμούμε να βρισκόμαστε, δηλώνουμε την στήριξή μας στην Ενωμένη Αντιπολίτευση «Συμμαχία για την Αλλαγή» στην οποία συμμετέχει το ΚΕΑΔ και στηρίζουμε τον υποψήφιο του στην περιφέρειά μας, Βαγγέλη Αναγνώστη.

Όσοι συμπατριώτες μας σκοπεύουν να μεταβούν από την Αθήνα στην Χιμάρα για να ψηφίσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:

+306938706886 +306906102444 - +306947995088 

×
Ενημερώσεις

Μετά την εγγραφή σας, θα λαμβάνετε email για κάθε νέα δημοσίευση.

Δρόπολη: Προεκλογικά τηλεφωνήματα και υποσχέσεις α...
Για ποιον θα ψηφίσουμε; Εν όψει των εκλογών της 25...

Σχετικά άρθρα 

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη
Επισκέπτης
Τρίτη 16/08/22, 07:17

Εικόνα Captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη