Ένωση Χειμαρριωτών: Να καταψηφίσουμε το καθεστώς του Ράμα

Ένωση Χειμαρριωτών: Να καταψηφίσουμε το καθεστώς του Ράμα

Εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Απριλίου από τις οποίες θα προκύψει η νέα κυβέρνηση της Αλβανίας, καλούμε όλους τους Χιμαραίους που έχουν την δυνατότητα, να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για την Χιμάρα η επιλογή είναι ξεκάθαρη: Δεν μπορεί παρά να καταψηφιστεί το καθεστώς του Έντι Ράμα που έχει θέσει τον τόπο μας στο στόχαστρο. Στα οκτώ χρόνια διακυβέρνησης Ράμα καταπολεμήθηκε όσο ποτέ άλλοτε μετά το 1990 η εθνική, θρησκευτική και πολιτισμική μας ταυτότητα. Το περιουσιακό ζήτημα έλαβε ακόμη πιο αρνητική τροπή για τους νόμιμους ιδιοκτήτες οι οποίοι βρέθηκαν εκβιαζόμενοι, έρμαιοι της διαπλοκής. Η οικονομική ανάπτυξη του τόπου εμποδίζεται σκόπιμα από την κυβέρνηση για να μην επωφεληθεί ο γηγενής πληθυσμός.

Έχοντας κατά νου την επόμενη μέρα και την θέση στην οποία επιθυμούμε να βρισκόμαστε, δηλώνουμε την στήριξή μας στην Ενωμένη Αντιπολίτευση «Συμμαχία για την Αλλαγή» στην οποία συμμετέχει το ΚΕΑΔ και στηρίζουμε τον υποψήφιο του στην περιφέρειά μας, Βαγγέλη Αναγνώστη.

Όσοι συμπατριώτες μας σκοπεύουν να μεταβούν από την Αθήνα στην Χιμάρα για να ψηφίσουν, μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:

+306938706886 +306906102444 - +306947995088 

Δρόπολη: Προεκλογικά τηλεφωνήματα και υποσχέσεις α...
Η Χιμάρα ως πρωτεύουσα της Ηπείρου κατά το 1700

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη