Με καταγωγή απ' την Χιμάρα ο 22χρονος που έχασε την ταυτότητα στη Νέα Σμύρνη

Με καταγωγή απ' την Χιμάρα ο 22χρονος που έχασε την ταυτότητα στη Νέα Σμύρνη

Συνελήφθη, λίγες ώρες μετά την ταυτοποίησή του, ένας νεαρός άνδρας που συμμετείχε στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο της επίθεσης, γεγονός που οδήγησε και στη σύλληψή του.

Ο 22χρονος πήγε να δηλώσει την απώλειά του, καθώς μέσα σε αυτό βρισκόταν η ταυτότητά του. Οι αστυνομικοί, όμως, είχαν ήδη βρει το πορτοφόλι κι έτσι άρχισαν να του κάνουν ερωτήσεις για το πού βρισκόταν και πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο.

Η χαμένη ταυτότητα του 22χρονου από την Χιμάρα

Ο 22χρονος φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις και τότε τον συνέλαβαν, καθώς διαπίστωσαν ότι είχε πάρει μέρος στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού. Ο νεαρός είναι κάτοικος των νοτίων προαστίων και γνωστός οπαδός ποδοσφαιρικής ομάδας.

Το ονοματεπώνυμο του έχει ήδη γραφτεί σε πληθώρα αλβανικών ιστοσελίδων, όπως και του νεαρού Αλβανού που έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό.

Υπενθυμίζεται πως στα επεισόδια έγιναν 16 συλλήψεις έγιναν συνολικά, ενώ προσήχθησαν και άλλα 11 άτομα, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα. Οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι συνολικά δέκα.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου