28χρονος απ' το χωριό Πήλιουρι της Χιμάρας βρέθηκε νεκρός στην Πάρο

28χρονος απ' το χωριό Πήλιουρι της Χιμάρας βρέθηκε νεκρός στην Πάρο

Βήμα – βήμα οι Αρχές, αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του μυστηρίου γύρω από το ανδρικό πτώμα που βρέθηκε τυχαία από περιπατητές το μεσημέρι του Σαββάτου 30/1, σε δύσβατη περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Παροικία.

Πληροφορίες που έφτασαν στην σελίδα μας, μας ενημέρωσαν πως ο νεκρός ήταν ένας 28χρονος με καταγωγή από το χωριό Πήλιουρι της Χιμάρας. Διέμενε από το καλοκαίρι σε Μοναστήρι της Πάρου ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε φύγει από τη Μονή και είχαν χαθεί τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τα τραύματα που έφερε ο νεκρός κυρίως στο κεφάλι, εικάζεται ότι δεν προέρχονται από εγκληματική ενέργεια.

Φως στα αίτια του θανάτου του άνδρα θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί στον Πειραιά.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής 30-1-2021, μετά από κλήση του Κέντρου Υγείας, έξι μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων έσπευσαν στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στην Παροικιά, όπου είχε εντοπιστεί η σωρός ενός άνδρα, σε δύσβατο σημείο, περίπου 200 μ. νότια από το μοναστήρι.

Σε συνεργασία με άνδρες του Α.Τ. Πάρου, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου και διασώστες του ΕΚΑΒ, η σωρός μεταφέρθηκε σε σημείο όπου υπήρχε πρόσβαση για τα οχήματα και με το ασθενοφόρο της ΕΟΔ, μεταφέρθηκε και παραδόθηκε για τις περαιτέρω διαδικασίες.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου