Σύλληψη αστυνομικών στη Χιμάρα για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών

Σύλληψη αστυνομικών στη Χιμάρα για συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και Καταγγελιών του Υπουργείου Εσωτερικών ανακοίνωσε την σύλληψη ενός αστυνομικού, ενός γενικού αξιωματικού περιπολίας και κήρυξε έναν άλλο καταζητούμενο. Παράλληλα τέσσερις αστυνομικοί, συμπεριλαμβανομένου του πρώην αρχηγού του Αστυνομικού Τμήματος της Χιμάρα, τέθηκαν σε αναστολή.

Τα μέτρα εναντίον των αστυνομικών ελήφθησαν ως μέρος μιας μεγάλης κλίμακας επιχείρησης κατά της καλλιέργειας και της διακίνησης ναρκωτικών. Νωρίτερα τη Δευτέρα, η αστυνομία Αυλώνας δήλωσε ότι πραγματοποίησε μαζική επιχείρηση κατά της παραγωγής, της πώλησης και της καλλιέργειας ναρκωτικών, διώκοντας 41 άτομα, 27 εκ των οποίων συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι συλλήψεις εξαπλώθηκαν σε διάφορες περιοχές όπως Αυλώνα, Χιμάρα, Αργυρόκαστρο και τον Φιέρι.

Τα άτομα κατηγορούνται για «παραγωγή και πώληση ναρκωτικών» και «καλλιέργεια ναρκωτικών», που διαπράχθηκαν σε συνεργασία.

Μεταξύ των προσώπων που διώκονται βρίσκονται αρκετοί επιθεωρητές δασών και αρχηγοί αστυνομίας ορισμένων αγροτικών περιοχών της Αυλώνας, οι οποίοι ερευνώνται ενώ βρίσκονται υπό «κατ 'οίκον περιορισμό», για τα ποινικά αδικήματα «κατάχρηση καθήκοντος» και «παράλειψη αναφοράς εγκλήματος», που διαπράχθηκαν σε συνεργασία. Η αστυνομία της Αυλώνας είπε ότι η περίοδος έρευνας θα διαρκέσει έξι μήνες.

Αστυνομικός που τραυματίστηκε στις διαδηλώσεις στα...
Πέντε σημεία σοβαρού προβληματισμού στις ελληνοαλβ...

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη