Διάγγελμα ανακοίνωσε ο Ράμα για την δολοφονία του 25χρονου από την αστυνομία στα Τίρανα

Διάγγελμα ανακοίνωσε ο Ράμα για την δολοφονία του 25χρονου από την αστυνομία στα Τίρανα

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα ανακοίνωσε στο Twitter πως σήμερα στις 6μμ θα προβεί σε δημόσια δήλωση σχετικά με τη δολοφονία του 25χρονου Klodian Rasha από την αστυνομία.

Βέβαια ο Ράμα στο tweet του δεν αναφέρθηκε στο περιστατικό ως δολοφονία, επιλέγοντας αντ 'αυτού να χρησιμοποιήσει την έκφραση «τραγικός θάνατος από την κρατική αστυνομία»

Ο Ράμα, στο ίδιο μήνυμα ανακοίνωσε επίσης ότι επέστρεψε στα Τίρανα. Είχε περάσει τις τελευταίες τέσσερις ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθώντας να κλείσει συμφωνίες για εμβόλια αντι- Covid για την Αλβανία μέσω προσωπικών συναντήσεων με φαρμακευτικές εταιρείες.

Επιτέλους στα Τίρανα! Σήμερα στις 18.00 θα μοιραστώ με τους Αλβανούς τη θέση μου για τον τραγικό θάνατο του 25χρονου από την κρατική αστυνομία! Ευχαριστώ εκ των προτέρων σε όποιον θα βρει τον χρόνο να με παρακολουθήσει στην τηλεόραση ή στο fb

Edi Rama via Twitter

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσες συναντήσεις έχει πραγματοποιήσει ο Ράμα κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών, εκτός από εκείνη με τον επικεφαλής της Pfizer την οποία μάλιστα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παραμένει επίσης ασαφές εάν αυτές οι συναντήσεις είχαν απτά αποτελέσματα, εκτός από το «άνοιγμα καναλιών επικοινωνίας» με την Pfizer, όπως το έθεσε ο Ράμα. Ο Ράμα δεν αποκάλυψε εάν ήταν σε θέση ή όχι να εξασφαλίσει εμβόλια και αν ναι, πόσα, σε τι τιμή και πότε θαθα παραδοθούν.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου