Συνεχόμενες διακοπές ρεύματος στην Δρόπολη

Συνεχόμενες διακοπές ρεύματος στην Δρόπολη

Βυθισμένη στο σκοτάδι βρίσκεται η Δρόπολη. Από χθες έχουμε λάβει πολλά μηνύματα κατοίκων της Δρόπολης που παραπονιούνται για τις πολύωρες διακοπές ρεύματος οι οποίες φτάνουν και τις 12 ώρες καθημερινά. Όπως γνωρίζουμε όλοι η κατάσταση με τον κορονοϊο στο Δήμο Δρόπολης έχει ξεφύγει από τον έλεγχο και αυτές τις ημέρες υπάρχουν πολλοί ηλικιωμένοι οι οποίοι νοσηλεύονται με οξυγόνο στο σπίτι τους, όπως μεταδίδει το dropolinews.gr.

Παρόλο που οι Δροπολίτες πληρώνουν τους φόρους τους, το αλβανικό κράτος αδυνατεί να τους παρέχει τις βασικές υπηρεσίες όπως είναι το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό.

Η Ελληνική Μειονότητα βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο της Αλβανικής κυβέρνησης γιατί κάποιοι έχουν αποφασίσει να παίζουν με τις ζωές των συμπολιτών μας.


Συνάντηση Έντι Ράμα με τον π. Άλεξ Καρλούτσο στις ...
Γιατί η διαδρομή της κάνναβης από την Αλβανία στην...
 
  1. Σχόλια (1)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλημέρα!Οι διακοπές ρεύματος στη Δρόπολη δεν είναι καινούργια κατάσταση-το νέο δεδομένο είναι πως φέτος δεν κίνδυνεύουν μόνο τα τρόφιμα στα ψυγεία των ανθρώπων ...αλλά κ η ζωή τους!Τόση αδιαφορία από τη μεριά της κυβέρνησης και της τοπικής εξουσίας είναι συμβατή με την γενική πολιτική κατάσταση της χώρας...Τόση αδιαφορία από τη μεριά των κατά τ άλλα -τόσο πονετικών Δροπολιτών! για τη ζωή των γονιών,των παππόυδων κ την επιβίωση του τόπου τους δεν ξανάγινε!Ντροπή στούς συλλόγους με τα χρυσάφια κ τα γιορντάνια!Αυγουστόμαγκες των πανηγυριών, πότε θα κάνου με κάτι ουσιαστικό για τη Δρόπολη;!;!

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη