Το ασθενοφόρο που σκότωσε τον 10χρόνο στην Κακαβιά εκτελούσε χρέη ταξί;

Το ασθενοφόρο που σκότωσε τον 10χρόνο στην Κακαβιά εκτελούσε χρέη ταξί;

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με το ασθενοφόρο του Περιφερειακού Νοσοκομείου Αργυροκάστρου που σκότωσε το 10χρονο αγόρι στην Κακαβιά. Οι αυτόπτες μάρτυρες καθώς και οι οικείοι του άτυχου παιδιού, αναφέρουν πως υπάρχουν αμφιβολίες για το εάν το συγκεκριμένο ασθενοφόρο μετέφερε ασθενή. Επίσης τονίζουν πως εάν λειτουργούσαν οι σειρήνες του, τότε το δυστύχημα θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Ορισμένοι αυτόπτες μάρτυρες επικοινώνησαν με την σελίδα μας μέσω facebook και μας υπογράμμισαν πως δεν εθεάθη ασθενής εντός του ασθενοφόρου. Ενώ και λοιποί πολίτες που βρίσκονταν στην ουρά για να περάσουν τα σύνορα και μίλησαν σε άλλα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για αυξημένη ταχύτητα χωρίς να υπήρχε μέσα κάποιος ασθενής που έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Μάλιστα προσθέτουν πως ο οδηγός του ασθενοφόρου μετέφερε κόσμο στα σύνορα, έναντι αδράς αμοιβής με την λογική ότι θα προσπερνούσε τις ουρές χιλιομέτρων και θα άφηνε τους πελάτες του ακριβώς μπροστά από τις πύλες εξόδου από την Αλβανία.

Δύο ημέρες μετά το τραγικό γεγονός το πόρισμα των αστυνομικών αρχών δεν έχει ακόμη βγει, με τον οδηγό που δεν εφάρμοσε κανένα από τα μέτρα ασφαλής οδήγησης, να βρίσκεται στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Αργυροκάστρου.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου