Σύλληψη Αυστριακού στην Κακαβιά για διακίνηση 190 χιλ. σπόρων κάνναβης

Σύλληψη Αυστριακού στην Κακαβιά για διακίνηση 190 χιλ. σπόρων κάνναβης

Στη σύλληψη ενός σε 56χρονου Αυστριακού, που διακινούσε σπόρους κάνναβης προχώρησε χθες η Αλβανική Αστυνομία στο Αργυρόκαστρο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνοριακή αστυνομία στην Κακαβιά, σε συνεργασία με το Τμήμα Διερεύνησης Παράνομης Διακίνησης και Ναρκωτικών στο Αργυρόκαστρο με ολοκλήρωσε την αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Σάμος», η οποία και αφορούσε τη σύλληψη του συγκεκριμένου πολίτη.

Ο 56χρονος συνελήφθη μετά από έρευνα που πραγματοποιήσαν οι αστυνομικοί στο όχημά του στο Τελωνείο Κακαβιάς, όπου και βρήκαν περίπου 190.000 (εκατόν ενενήντα χιλιάδες) σπόρους ναρκωτικών κάνναβης sativa, 57 γραμμάρια ύποπτης κάνναβης, 250 ml ελαίου κάνναβης, και ναρκωτικό δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργεί ταξί.

Επίσης βρέθηκε εξοπλισμός αύξησης ρεύματος, καθώς και άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται για καλλιέργεια ναρκωτικών φυτών σε εσωτερικούς χώρους και 4995 ευρώ.

Από τις προκαταρκτικές έρευνες προκύπτει ότι ο 56χρονος σκόπευε να μεταφέρει τους συγκεκριμένους ναρκωτικούς σπόρους και τον υπόλοιπο εξοπλισμό, στο νησί της Σάμου.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου