Βράβευση μαθήτριας στο Αργυρόκαστρο σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής για την Ομογένεια

Βράβευση μαθήτριας στο Αργυρόκαστρο σε Διαγωνισμό Ζωγραφικής για την Ομογένεια

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου τ.έ., επισκέφθηκε το Γενικό Προξενείο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο η μαθήτρια Γυμνασίου Flavia Zhuli που φοιτά στο εννιατάξιο σχολείο "Πνοή Αγάπης" στο Αργυρόκαστρο,συνοδευόμενη από την μητέρα της Eligerta Zhuli και την Διευθύντρια του σχολείου κα Ζαχαρούλα Τσιούρη.

Η Flavia Zhuli ήταν ανάμεσα στους διακριθέντες στον Διεθνή Παιδικό-Νεανικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής για την Ομογένεια με θέμα "κοντά η μακριά ΕΙΜΑΣΤΕ όλοι ΕΝΑ", ο οποίος συνδιοργανώθηκε τον Μάρτιο του 2020 από τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας και το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Διοργάνωσης Βιβλίων για τη Νεότητα.

Ο Γενικός Πρόξενος κ. Δημήτρης Σαχαρίδης παρέδωσε στη Zhuli ένα λεύκωμα με τα έργα των διακριθέντων στον διαγωνισμό παιδιών και νέων,στα οποία συγκαταλέγεται και τοδικό της έργοκαι της ευχήθηκε περαιτέρω έμπνευση και επιτυχίες ως προς τις εικαστικές της ενασχολήσεις, καθώς και καλή, εν γένει, πρόοδο.

Παρέδωσε, επίσης και ένα πανομοιότυπο λεύκωμα στην κα Τσιούρη για την βιβλιοθήκη του σχολείου "Πνοή Αγάπης".

Το λεύκωμα με τα έργα των διακριθέντων είναι ευγενική χορηγία της Βουλής των Ελλήνων.

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου