Ράμα, ο αυτουργός της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Ράμα, ο αυτουργός της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Σε λίγες μέρες, την 28η Οκτωβρίου 2021 – ημέρα της Εθνικής μας Εορτής – συμπληρώνονται τρία χρόνια από την άνανδρη, άτιμη, ανίερη δολοφονία του Έλληνα Πατριώτη – Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Όταν τον δολοφόνησαν, ο Ράμα το παραδέχτηκε έμμεσα με την δήλωση: «Αντί να χαρακτηρίζετε απαράδεκτη την απώλεια της ζωής ενός τρελού που άνοιξε πυρ εναντίον της αστυνομίας μας, η οποία απλώς έκανε τη δουλειά της, προσευχηθείτε μαζί μας στον Θεό που δεν χάθηκε καμία αθώα ζωή από την ακραία ανοησία». Δηλαδή τί μας λέει ο Ράμα, ότι η RENEA τον δολοφόνησε μόνη της; Ποιος της έδωσε διαταγή;

Δεν αισθάνθηκε καν το ηθικό χρέος να παραδώσει το νεκρό στην οικογένειά του. Ούτε καν επέτρεψε στον ιατροδικαστή της οικογένειας, να εξετάσει τη σωρό, αλλά μόνο να την δει μακροσκοπικά, χωρίς να διενεργήσει τη δέουσα εξέταση.

Και οι άθλιοι δεν δίστασαν, κατόπιν εντολής του, να συρράψουν τα τραύματα του νεκρού, αφού εν κρυπτώ αφαίρεσαν τις σφαίρες - τα αψευδή πειστήρια του άθλιου εγκλήματος.

Η γελοιότητα συνεχίζεται εδώ και τρία χρόνια. Αντί ο Ράμα να παραδεχτεί ότι κατόπιν εντολής του εδολοφονήθη ο Κατσίφας, σκηνοθετεί σχοινοτενείς δικαστικές ενέργειες για να ξεχαστεί το θέμα. Ο Ράμα θεωρεί τον εαυτό του τόσο έξυπνο και τους Έλληνες τόσο βλάκες! Και οδηγεί την δικαιοσύνη της χώρας του - δικαστές που έδωσαν δήθεν «όρκο να απονείμουν δικαιοσύνη» - να εκδίδουν δικαστικές αποφάσεις ότι ο Κατσίφας αυτοκτόνησε. Άθλια προσπάθεια συγκάλυψης πολιτικής δολοφονίας. Ανακάλυψαν μετά από τρία χρόνια ότι αυτοκτόνησε με καλάσνικωφ, εξ επαφής, χωρίς … να υπάρχουν εγκαύματα, ούτε κακώσεις! Και οι άθλιοι αποκαλούνται «δικαστές».

Αυτή η δολοφονία υπερβαίνει τα όρια της απεχθούς ατομικής εγκληματικής ενέργειας. Και δεν στρέφεται μόνο κατά του θανόντα και της οικογενείας του. Στρέφεται και προσβάλλει βάναυσα ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό. Υποτιμά και ταπεινώνει την Πατρίδα μας, την Τιμή μας.

Ράμα,
Αρκετά με τις παλινωδίες σου. Αρκετά με τη Χειμάρρα, αρκετά με τις βάσεις στους Τούρκους. Αρκετά με την ξεφτίλα της ΑΟΖ. Να μάθεις να τηρείς την υπογραφή σου.

Ράμα,
Να ζητήσεις συγνώμη από την οικογένεια του Κατσίφα και ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό για το έγκλημά σου ή θα σε καταγγείλουμε παντού, στον ΟΗΕ, στην Ε.Ε. στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και στη Χάγη για έγκλημα έναντι της ανθρωπότητας. Διάλεξε.

Δρ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου
Πρόεδρος Δ.Σ. Ομίλου Εταιρειών Μηχανικής


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου