«Του κλώτσου και του μπάτσου»

«Του κλώτσου και του μπάτσου»

Αν κάποιος αναλύσει την συμμετοχή και το πάθος των Βορειοηπειρωτών στα «κοινά» και τα αποτελέσματα που παράγονται, θα διαπιστώσει πως υπάρχει ένα πολύ μεγάλο χάσμα!Θα περίμενε κανείς απλά και καθημερινά ζητήματα που για τους υπόλοιπους Ελλαδίτες έχουν λυθεί χωρίς καν να χρειαστεί να προσπαθήσουν, αυτόματα να ισχύουν και για εμάς.
Δεν είναι όμως καθόλου έτσι και αυτό δεν είναι συγκυριακό η τερτίπι μιας «αριστερής» κυβέρνησης που «βγάζει σπυριά» σε οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί εθνικό-εθνικιστικό.

Είναι κάτι που το ελληνικό κράτος, παρ' όλη την παροιμιώδη ασυνέπεια και προχειροσύνη που επιδεικνύει σχεδόν σε οτιδήποτε με το οποίο καταπιάνεται,έχει επιδείξει αξιοσημείωτη συνέπεια και συνέχεια ανεξαρτήτως πολιτικών καταβολών των κυβερνώντων.

Όλοι εναντίον μας είναι τελικά; Φυσικά όχι.

Εμείς είμαστε εναντίον του εαυτού μας. Όσο αδιαφορούμε για τα προβλήματα μας, δεν συμμετέχουμε στα κοινά και τσακωνόμαστε για «τ' αφέντη το φαΐ» αυτά θα είναι τα αποτελέσματα.

Χρειαζόμαστε δικούς μας ανθρώπους να συμμετέχουν στα κοινά, δικούς μας ανθρώπους πριμοδοτημένους με ισχυρή εντολή, με σύσσωμο τον βορειοηπειρωτικο λαό να τους στηρίζει. Χρειαζόμαστε συμμετοχή στοχευμένη,συμμετοχή ουσιαστική που θα ασχοληθεί με τα ιδιαίτερα προβλήματα μας και όχι με την ανάπλαση της Ομόνοιας και εάν πρέπει η όχι να χτιστούν ουρανοξύστες στην Αθήνα ....

Φωτογραφικά οι Βορειοηπειρώτες για άλλη μια φορά αποκλείονται από το δικαίωμα της πλήρους σύνταξης κάτι το οποίο ισχύει για κάθε άλλον Έλληνα.

Το επίδομα των ηλικιωμένων το έκοψαν γιατί ήταν παράνομο, αντισυνταγματικό κλπ και δεν αντιδράσαμε!!!

Η τωρινή πράξη είναι στοχευμένη και ζυγισμένη πολιτικά ως ανώδυνη, μετρηθήκαμε και βγήκαμε «λίγοι» όχι ως αριθμός αλλά ως «τσαγανό»!!

Είναι επιτακτική η ανάγκη κανείς να μην μας θεωρεί δεδομένους!
«Το σήμερα δημιουργήθηκε χτες, ενώ προσδιορίζει με ακρίβεια το αύριο!!!»
«Χτες» πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και δράσης, εάν όχι η περιθωριοποίηση και
οι αδικίες κατά του βορειοηπειρωτικού ελληνισμού θα παραμείνουν στην ημερήσια διάταξη!!!

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου