Ένα απ τα ελάχιστα καλά που κατάφερε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πως υπενθύμισε στους πολίτες ότι η ψήφος είναι όπλο και όταν το στρέψεις στον εαυτό σου είναι πολύ πιθανόν να αποδημήσεις εις κύριον. Έρχεται η ώρα των εκλογών και πολλοί αναρωτιόμαστε τι θα ψηφίσουμε;

◙ Αναλύοντας το φτάνουμε στο συμπέρασμα πως όλοι σχεδόν ίδιοι είναι. Σ' αυτές τις εκλογές μην σκεφτείτε επιπόλαια, αφιερώστε λίγο χρόνο να εξετάσετε ποιοι ζητάνε την ψήφο σας! Όσον αφορά εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ της Βορείου Ηπείρου πέρα από το προσωπικό, το κομματικό η οποίο άλλο κριτήριο προέχει το πατριωτικό! Η ιδιαίτερη μας πατρίδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού χωρίς καμία δόση υπερβολής στην διαπίστωση αυτή. Οι εν Ελλάδι «εκλεκτοί μας» αναλώνονται στο ποιος είναι περισσότερο πρόεδρος από τους άλλους, όταν στην πατρίδα δολοφονούνται εν ψυχρώ πρόσωπα και καταστάσεις.

◙ Αναζητείται αντίδραση, σοβαρή, τεκμηριωμένη, εμπεριστατωμένη και συνεχής. Ένας άνθρωπος που χρόνια βρίσκεται αθόρυβα στις επάλξεις, στην πρώτη γραμμή της μάχης και που του οφείλουμε να τον στηρίξουμε είναι ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ!!

◙ Ένας άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ιδιαίτερη μας πατρίδα με το όνομα τους, ένας άνθρωπος που δεν ασκεί πολιτική από τα σαλόνια του Κολωνακίου αλλά στις επάλξεις της Χειμάρρας, ένας άνθρωπος που δεν κραυγάζει πατριωτικές κορόνες αλλά είναι διεθνούς κύρους αναγνωρισμένος καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και εξωτερικής πολιτικής.

◙ Ένας άνθρωπος που είναι ευλογία να τον έχουμε στις τάξεις μας στον αγώνα για την επιβίωση και συνέχιση της παρουσίας μας στα ιστορικά μας εδάφη.

◙ Ένας άνθρωπος που ακόμη και εάν του γυρίσουμε την πλάτη μας, θα είναι εκεί για μας γιατί πάνω από όλα είναι πατριώτης και όχι πολιτικάντης.

◙ Ένα ελάχιστο ευχαριστώ για τον αγώνα του είναι η ψήφος κάθε Βορειοηπειρώτη που μπορεί να τον ψηφίσει.

◙ Ένα ελάχιστο χρέος που έχουμε απέναντι στον εαυτό μας και στους γονείς μας είναι να βοηθήσουμε να εκλεγούν άνθρωποι που θα σκύψουν πραγματικά στα προβλήματα μας.

◙ Όχι λοιπόν δεν είναι όλοι ίδιοι, αυτό θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε οι ανίκανοι και οι επιτήδειοι.

Θυμηθείτε, η ψήφος είναι όπλο... όταν εκπυρσοκροτήσει να φροντίσουμε να μην είμαστε από την πλευρά της κάννης!

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη άξιοι και αξιόλογοι άνθρωποι!

Δερβιτσιώτης