Η Βόρειος Ήπειρος απαιτεί την ομοψυχία μας

Η Βόρειος Ήπειρος απαιτεί την ομοψυχία μας

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η Βόρειος Ήπειρος βρίσκεται στο ναδίρ της ιστορίας της και εκτός από κάθε πραγματικό ενδιαφέρον από πλευράς της επίσημης Ελλάδος, αλλά και όσων ασχολούνται με την προάσπιση των δικαιωμάτων της.

Μέσα σε αυτό το τόσο βαρύ κλίμα, δε λείπουν οι επανειλημμένες αυθαιρεσίες του αλβανικού κράτους προς οτιδήποτε έχει να κάνει με την έστω και περιορισμένα αναγνωρισμένη Εθνική Ελληνική Μειονότητα. Ήδη το γεγονός της αφαίρεσης των δίγλωσσων πινακίδων από τον ελληνικό - ομογενειακό Δήμο Φοινικαίων αρχίζει να περιπλέκει τα πράγματα, καθώς συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό η καταπάτηση των στοιχειωδών δικαιωμάτων των Ελλήνων.

Διερωτάται κανείς, εάν τελικά όλη αυτή η προχειρότητα από μια χώρα που ετοιμάζεται να ανοίξει και επισήμως τις συζητήσεις για την ένταξή της στην Ε.Ε., έχει ως σκοπό τον πλήρη αφανισμό των Βορειοηπειρωτών ή απλώς φανερώνει τη μη ετοιμότητά της στο να θεωρηθεί έστω ένα υποτυπώδες κράτος των Βαλκανίων.

Εμπρός σε όλες αυτές τις καθόλα εγκληματικές ενέργειες θα πρέπει να σταθεί το σθένος και το ενδιαφέρον όλων όσοι επιθυμούν να ονομάζονται Έλληνες Βορειοηπειρώτες. Ή θα οδηγηθούμε στον όλεθρο ή θα σταθούμε επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων.

Ας συστρατευθούν επιτέλους όλοι οι φορείς μας προς την κατεύθυνση που αφορά τον αγώνα για το μη αφανισμό μας. Ο χρόνος περνά και ο τόπος μας αδειάζει.

Αδέρφια Βορειοηπειρώτες, δώστε όλον σας τον εαυτό για τον πολύπαθο τόπο μας και θα έρθει και η στιγμή της ανταπόδοσης από εκείνον.

Πραγματικά, άλλος καιρός δεν υπάρχει εμπρός μας. Τώρα είναι η ώρα του Ελληνισμού και της ομοψυχίας.

Μην τα παρατάτε, αγωνιστείτε με κάθε έννομο μέσο!

Αδέσμευτος Βορειοηπειρώτης

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου