«Το δις εξαμαρτείν τ'αυτόν ουκ ανδρος σοφού»

«Το δις εξαμαρτείν τ'αυτόν ουκ ανδρος σοφού»

Επειδή αποδεδειγμένα σ αυτή την χώρα έχουμε «κοντή» μνήμη, μία αναδρομή για ένα παρεάκι του 3% στην Ελλάδα της αφασίας που πριν 4 χρόνια έγινε κυβέρνηση.

Ο νεοέλληνας που τα προηγούμενα χρόνια έπαιρνε ακόμη και διακοποδάνεια είδε στο πρόσωπο του Αλέξη τον Ρομπεν των Δασών, που θα τον βοηθήσει να μην τα πληρώσει στον σατανικό «ξένο» που τα ζητάει πίσω…!! Είδε στον Αλεξη τον Τσε Γκεβαρα που θα κηρύξει επανάσταση και θα κατατροπώσει τα κακά αφεντικά που θέλουν να δουλεύουμε!!! Και ο Αλέξης είδε στον νεοέλληνα την ευκαιρία να πραγματοποιήσει όλα αυτά που σκέφτονταν και τον είχαν στο 3%!!

Άνοιξε τα σύνορα γιατί είναι ανθρωπιστής αλλά και για να απειλήσει τους ευρωπαίους (Πάνος Καμμενος) ότι θα τους πλημμυρίσει με μετανάστες εάν του κόψουν τα δανεικά, δεν υπολόγισε όμως ότι μπορούν να τα κλείσουν αυτοί…έκλεισε τις τράπεζες, έκανε δημοψήφισμα να ρωτήσει το λαό εάν συμφωνούν με την παραμονή στο Ευρώ διότι είναι γνωστόν τοις πασιν ότι ο «μπάρμπα Μήτσος» έχει master στα οικονομικά και είναι ώριμος να αποφασίσει γι αυτό και γιατί πάνω από όλα είναι δ αλλά στο τέλος αποφάσισε να μην τον ακούσει και να κάνει ένα βήμα πίσω.. για να κάνει αργότερα πολλά μπροστά ….. δεν έκανε όμως δημοψήφισμα να ρωτήσει τον «μπάρμπα Μητσο» εάν συμφωνεί να αποκαλούμε το κρατίδιο των αλβανοσλαβοβουλγαρων Μακεδονία γιατί ο «μπαρμπα μητσος» είναι φασίστας και σωβινιστής.. άντε στην καλύτερη περίπτωση εξαπατημένος απ τα κανάλια της διαπλοκής (το έφτιαξε όμως και αυτό ξανανοίγοντας την αμερόληπτη ΕΡΤ)… εξάλλου δεν την είπε έτσι αλλά Βόρεια Μακεδονία… με μια παγκόσμια πρωτοτυπία όμως… οι κάτοικοι της να ονομάζονται Μακεδόνες…

Συνοψίζοντας: θα έσκιζε τα μνημόνια (μάλλον όμως δεν ήταν από χαρτί), θα βάραγε το ζουρνά και οι αγορές θα χορεύανε (ακόμη και σήμερα capital controls).

Εάν οι ευρωπαίοι δεν άνοιγαν και αυτοί τα σύνορα, θα έδινε διαβατήρια στους πρόσφυγες και θα έλυνε το πρόβλημα (η Ελλάδα μια απέραντη αποθήκη ψυχών).

Θα έλυνε το μακεδονικό για να μην σπαταλάει πολύτιμο διπλωματικό κεφάλαιο σε ανούσια θέματα ώστε να επικεντρωθεί στο ουσιαστικό (η Τουρκία οριστικά γκρίζαρε το Αιγαίο και ετοιμάζεται να τρυπήσει σε ελληνοκυπριακή υφαλοκρηπίδα, η Αλβανία σκοτώνει Έλληνες πολίτες όπου και όπως γουστάρει)

Τα λιμάνια ξεπουλήθηκαν, το ίδιο και τα αεροδρόμια
Τα διόδια αυξήθηκαν
Ο ενφια δεν καταργήθηκε
Οι πλειστηριασμοί ξεκίνησαν (κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη)

Οξω οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ …. ( ποτέ ξανά δεν δώσαμε περισσότερες διευκολύνσεις απ ότι σήμερα…

Για να τα λέμε και όλα.. μείωσε το ΦΠΑ (που αυτός αύξησε σε όλα τα προϊόντα, τώρα όμως τον μείωσε στα μισά)

Έδωσε επιδόματα, ίσως διανέμει και τρόφιμα με δελτίο (είπαμε στην Ελλάδα που ονειρεύονται το κράτος φροντίζει για όλα σου τα προβλήματα)!!!

Το δις εξαμαρτείν τ αυτόν ουκ ανδρός σοφού…

Αυτά βέβαια σε μια κανονική χώρα γιατί στη χώρα του Αλέξη δεν φτάνει ούτε το τρις ούτε το τετράκις κατά τα φαινόμενα!!!!

Ο Δερβιτσιώτης

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου