Την Κυριακή δώσε δύναμη στη φωνή σου

Την Κυριακή δώσε δύναμη στη φωνή σου

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία, λίγες ημέρες πριν από μια μεγάλη ευκαιρία για την κοινότητα μας. Η ευκαιρία μέσω της Ανεξάρτητης Συμμαχίας για την Αττική, να ακουστεί η φωνή μας. Σε αυτήν την ευκαιρία και σε αυτήν την προσπάθεια δεν θα μπορούσα να απέχω, ως εκ τούτου, για μένα, ήταν αυτονόητο να δηλώσω παρών στην ιδιαίτερα τιμητική πρόταση που μου έκανε ο Ανδρέας Κούρτης.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός και δεν επιδιώκω να γίνω. Επιθυμώ όμως να γίνω μέρος μιας συλλογικής προσπάθειας που προσδοκά να εκφράσει με αυθεντικό και άμεσο τρόπο τις ανάγκες και διεκδικήσεις των Βορειοηπειρωτών.

Δυστυχώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα μας που διαμένει στην Αττική είναι πολλά, για να αντιμετωπιστούν όλα αυτά απαιτείται να σταματήσει ο κατακερματισμός δυνάμεων και να προχωρήσουμε στις διεκδικήσεις μας μέσα από μια ενωτική κίνηση, ρόλο που προσδοκά να διαδραματίσει η ΑΣΑ. Μία ανεξάρτητη, ακομμάτιστη, ενωτική και διεκδικητική κίνηση.

Στις 26 Μαΐου επιδιώκουμε η μεγαλύτερη συσπείρωση του Βορειοηπειρώτικου Ελληνισμού να ξεκινήσει από την Περιφέρεια Αττικής. Σας καλώ να γίνεται μέρος αυτής της προσπάθειας ρίχνοντας στην κάλπη των εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής το ψηφοδέλτιο μας.

Η Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική έχει ως στόχο να ακουστεί η φωνή της κοινότητας μας και καλεί τον κάθε Βορειοηπειρώτη να την ενδυναμώσει με την ψήφο του. Καλούμε όμως και όλους εκείνους που βαρέθηκαν να βλέπουν τα κόμματα να επεμβαίνουν στην τοπική αυτοδιοίκηση να μας ψηφίσουν.

Την Κυριακή σε καλώ να με ψηφίσεις γιατί με γνωρίζεις, γιατί είμαι εσύ. Αλλά, ακόμη και αν δεν με γνωρίζεις, είναι πολύ πιθανό να έχουμε συντροφέψει ο ένας τον άλλο σε κάποια από τις ουρές ταλαιπωρίας στην Κακαβιά ή όταν διεκδικούσαμε το αυτονόητο, την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας ή αργότερα σε κάποιο τμήμα αλλοδαπών, εκεί που μας ζητούσαν να δηλώσουμε την ελληνικότητά μας.

Την Κυριακή,
δώσε αξία στην ψήφο σου,
δώσε δύναμη στη φωνή σου,
δώσε φωνή στην κοινότητά μας!

Θανάσης Μάνος
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής
Κεντρικού Τομέα Αθηνών
με τον συνδυασμό "Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική"

Σχετικά άρθρα


Σχόλια

Προσθήκη σχολίου