Αντίποινα σκληρά «και νύχτα» για σένα Κατσίφα

 Αντίποινα σκληρά «και νύχτα» για σένα Κατσίφα

Ένα σκληρό άρθρο – καταγγελία ενάντια στον ωχαδελφισμό και τον φόβο που διακατέχει το ελλαδικό κράτος, με αφορμή τον θάνατο – εκτέλεση του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα, δημοσιοποίησε ο Θέμος Αναστασιάδης στην εφημεριδα «Πρώτο Θέμα». Στο συγκεκριμένο άρθρο, ο Θέμος Αναστασιάδης αναρωτιέται γιατί η Ελλάδα δεν αντέδρασε στην δολοφονία του Κατσίφα, γιατι δεν απάντησε στις προκλήσεις και στις βρισιές τν Αλβανών όχι μόνο κατά του Κατσίφα αλλα και κατά των Ελλήνων, την ώρα που πολλοί Αλβανοί έκαναν περιουσία στην Ελλάδα.

Αδιανόητο η Ελλάδα να μην υπερασπίζεται τις μειονότητές της

Γράφει ο Θέμος Αναστασιάδης

Με νόμο και τρόπο σε όλα τα μέτωπα εντός και εκτός Ελλάδας

Απίστευτες χυδαιότητες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ ξανά από πρωθυπουργό -έστω και αυτής της- χώρας εκτόξευσε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας σωρηδόν εναντίον των Ελλήνων, με πρώτο και καλύτερο βέβαια τον δολοφονημένο Κωνσταντίνο Κατσίφα. Ως εδώ τίποτα το πολύ περίεργο μια που το ευγενές αυτό φύλο, οι Αλβανοί, δεν φημίζονται για τους τρόπους τους, ούτε για τον πολιτισμό τους, και ειδικά ο Εντι Ράμα έχει κάνει καριέρα ως επαγγελματίας τραμπούκος και υβριστής του Ελληνισμού.

Να πούμε ότι ξεπέρασε κάθε όριο; Οχι, γιατί ο άνθρωπος αυτός δεν γνωρίζει όρια, όπως προφανώς δεν έχουν όρια το μίσος και το κόμπλεξ των Αλβανών απέναντί μας. Η είδηση είναι αλλού. Στο ότι στις τόσες και τόσες χυδαιότητες δεν δόθηκε ούτε μία απάντηση από ελληνικής πλευράς έτσι για να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους. Αλήθεια, τι κάνουμε; Φοβόμαστε και τους Αλβανούς τώρα; Και δεν θέλουμε τάχα να οξύνουμε τις μεταξύ μας σχέσεις; Μα τι όξυνση να υπάρχει όταν σκοτώνουν τον άνθρωπό σου και σε βρίζουν κι από πάνω; Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν αξίζει καν να συζητάς επισήμως με τον Ράμα και τους Αλβανούς και ότι πολύ θα του ήταν να του απευθύνουν και τον λόγο.

Ναι, υπό την προϋπόθεση ότι χωρίς πολλά-πολλά θα είχαμε πάρει ήδη νέα μέτρα -όχι αντίποινα- γιατί η ζωή του Κωνσταντίνου Κατσίφα δεν γυρίζει πίσω, αλλά πρακτικά αντίμετρα που να δείχνουν στους Αλβανούς ότι δεν μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν και αυτό να μένει αναπάντητο. Στο κάτω-κάτω ποιος έχει τα μεγαλύτερα συμφέροντα; Σε ποια χώρα; Εκείνοι εδώ ή εμείς εκεί; Είναι προφανές ότι δεν χρειάζεται καν σύγκριση και αν ο Ράμα βρήκε 67 Ελληνες ανεπιθύμητους, εμείς μπορεί να έχουμε όχι 67.000, αλλά 670.000 συμπατριώτες του που πολύ εύκολα μπορεί να ανακηρυχθούν ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα.

Πραγματικά δεν είναι δυνατόν να ζουν και να προκόβουν εδώ και την ίδια ώρα να σκοτώνουν τον Κατσίφα, ενώ διώκουν συστηματικά, ταπεινώνουν και βασανίζουν τους ελάχιστους Βορειοηπειρώτες που έχουν μείνει στη Βόρεια Ηπειρο, η οποία ύπουλα αποκαλείται, ακόμα και από Ελληνες, «Νότια Αλβανία». Στην πραγματικότητα αρκεί να εφαρμοστούν οι νόμοι και, αντί να κυνηγάνε τους Ελληνες για τον ΕΝΦΙΑ, να στρώσουν στο κυνήγι τους Αλβανούς, οι οποίοι είναι πρωταθλητές στη φοροδιαφυγή και στο έγκλημα μέσα στην Ελλάδα. Μέχρι και τη μισή Μύκονο έχουν πάρει σιγά-σιγά ξεπλένοντας εκεί το χρήμα που βγάζουν από γύρευε τι άλλου είδους δραστηριότητες.

Δεν είδα όμως καμία ανακοίνωση του ΣΔΟΕ που να λέει ότι έβαλε χέρι σε Αλβανούς μαγαζάτορες. Τι έγινε; Τους φοβούνται τόσο πολύ για να τολμήσουν να εφαρμόσουν όσα κάνουν σε κάποιους Ελληνες επαγγελματίες; Αναρίθμητες είναι ακόμα οι παρανομίες στις ιδιοκτησίες και στις ενοικιάσεις σπιτιών από αλβανικά στοιχεία που στην αρχή παριστάνουν τους νοικοκύρηδες και στο τέλος καταλήγουν να τρομοκρατούν και να πουλάνε προστασία σε ολόκληρες πολυκατοικίες και περιοχές. Θα τα κάνανε αυτά άμα ξέρανε ότι για οποιονδήποτε διωγμό με αστεία προσχήματα πολεοδομικής φύσης που γίνεται στη Βόρεια Ηπειρο κατά Ελλήνων θα το πλήρωναν και εδώ με το ίδιο νόμισμα; Είναι να αναρωτιέσαι αν είμαστε τόσο αδιάφοροι ή τόσο παραδομένοι που δεν τολμάμε να διεκδικήσουμε ούτε τον ήλιο μας.

Υπάρχουν όμως κι άλλοι τομείς όπου η Ελλάδα πρέπει να υπερασπίζει τα δίκια της απέναντι σε κάθε Αλβανό αληταρά που θέλει και Σύνοδο Κορυφής, τρομάρα του. Για εμάς είναι αδιανόητο μετά από αυτό που έκαναν με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα να πάμε και να τους υποστηρίξουμε στα διάφορα θέματα που έχουν με την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Ειδικά αυτό το τελευταίο θα έμοιαζε με σύντομο ανέκδοτο αν δεν είχε αρχίσει η διάλυση με το Brexit και τους Ιταλούς.

Η κυβέρνηση του εθισμένου κωλοτούμπα Τσίπρα πρέπει να βρει την αξιοπρέπεια να διακηρύξει με κάθε νόμιμο και διπλωματικό τρόπο ότι δεν μπορεί να συναινεί στη συμμετοχή σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε. εγκληματικών κυβερνήσεων, όπως αυτή του Ράμα, και ότι σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω όσο συνεχίζονται οι διωγμοί και η μη τήρηση των διεθνών συνθηκών για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων της Βόρειας Ηπείρου.

Ολα αυτά ήρεμα, συγκροτημένα και πολιτισμένα όπως αρμόζει σε ένα κανονικό δυτικό κράτος και όχι σε συμμορίες ναρκωτικών που μετονομάζονται σε πολιτικά κόμματα. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε παντού και να σπάνε τα μούτρα τους όπου βρεθούνε, πονηρά, τεχνοκρατικά και μες στη νύχτα, που λέει ο λόγος, έως ότου πάρουν χαμπάρι ότι Ευρώπη και εθνική υστερία μαζί δεν πάνε.

Ειλικρινά είναι να απορείς γιατί η Ελλάδα φέρεται σαν να μισεί τα παιδιά της, ειδικά αυτά που ζουν σε εδάφη «βαρβάρων», ενώ αντίθετα ο Ερντογάν μάς λέει συνέχεια πως θα υπερασπίσει όποιον Τούρκο βρίσκεται στα «σύνορα της καρδιάς» του που είναι τόσο μακρινά όσο και οι γαλαξίες του «Star Trek». Μέχρι και στην Κίνα έχουν πάει και έχουν ανακαλύψει τουρκική μειονότητα.

Ενώ πρόκειται προφανώς για τίποτα ξεχασμένους Μογγόλους που έμειναν εκεί όταν το συμπαθές έθνος των γειτόνων μας έφτασε στο Βυζάντιο και παρ’ ολίγον να πάρει και την Ευρώπη. Αλλά τι λέμε τώρα, μέχρι και οι Σκοπιανοί λύσσαξαν για να μπει στη συμφωνία το δικαίωμά τους να υπερασπίζουν ομοεθνείς τους σε όποια χώρα τυχόν τους ανακαλύψουν. Δεν υπάρχει δηλαδή κράτος ή έθνος που να μην κάνει το αυτονόητο, να υπερασπίζεται τους ανθρώπους του, ειδικά όταν ζουν ως καταπιεσμένες μειονότητες.

Η Ελλάδα τι Σύνδρομο Μήδειας έχει πάθει και πετροβολάει τα παιδιά της αντί να τα προστατεύει ως κόρην οφθαλμού; Βρέθηκαν Ελληνες πολιτικοί να πουν «καλά του κάνανε του Κατσίφα άπαξ και ήταν ένοπλος» προτού καν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από τα SMS. Διαχρονικά η Αριστερά ειδικά, αλλά όχι μόνο αυτή, έχει κόμπλεξ και εχθρότητα απέναντι στους Ελληνες που ξέμειναν στις χαμένες πατρίδες μας είτε μιλάμε για την Κωνσταντινούπολη, είτε για τη Θράκη, είτε για τη Βόρεια Ηπειρο. Τι ζόρι τραβάει και δεν το μαρτυράει;

Συμπερασματικά, αν δεν κινηθούμε και τώρα, αν μετά τη δολοφονία του Κατσίφα δεν προχωρήσουμε σε συστηματικά μέτρα προστασίας του πληθυσμού μας εντός και εκτός Ελλάδας, τότε θα έχει νόημα η κραυγή της μητέρας του Κωνσταντίνου «θα γίνω μάνα με πέτρινη καρδιά». Εκείνη βέβαια αλλιώς το είπε και άλλο μήνυμα θέλησε να περάσει, αλλά η σημερινή επίσημη Ελλάδα περνάει παντού το μήνυμα ότι είναι μάνα πατρίδα με πέτρινη καρδιά.

πηγη:protothema.gr

Βούλιαξε το ελληνικό κύρος στους Βουλιαράτες
Τα κρυφά σχολεία της Βορείου Ηπείρου!

Ενισχύστε την προσπάθειά μας!


 
  1. Σχόλια (11)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (11)

This comment was minimized by the moderator on the site

Και απάντησε σε μου λίγο αν μπορείς στο να δηλώσουμε ως ανεπιθύμητους 600.000+ Αλβανούς. Τι θα γίνει τότε? Ποια η γνώμη σου πάνω σε αυτό? Γιατί αυτό δεν μου το σχολιασες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Και εσύ με το όνομα "Αλήθειες ρε..." θα υποθέσω ότι είσαι ειδικός. Ότι όντως ο άλλος που είχε οικογένεια δεν δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ στην οικοδομή η ως ντελιβερας ή οποιοδήποτε άλλη δουλειά για να ταισει την οικογένεια του όπως θα έκανε ένας σωστός άντρας. ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΆ, ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΤΌΣΟΙ ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΈΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΩΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΈΣ ΟΤΑΝ ΕΜΕΊΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΑΝΊΚΑΝΟΙ. Θες να μιλήσουμε για εγκληματίες οικογενειάρχες? Δες όλη την ελληνική βουλή που εμείς τους ψηφίσαμε και τους ψηφίζουμε. Θες Έλληνες εγκληματίες? Άνοιξε το ιντερνέτ και ψάξε και δες όλα τα ποσοστά. Αυτοί που εντάσσονται στα άτομα εγκληματίες δεν δουλεύουν όλη μέρα σαν το σκυλί για ψίχουλα. Αντίθετος κάθονται πάνω στον κωλο τους και πίνουν καφέδες και αράζουν και δεν είναι μόνο Αλβανοί είναι από όλες τις εθνικές ομάδες. Και ναι ίσως να υπάρχει κάποιος που κάνει βρώμικες και έχει και οικογένεια, αλλά μου πιάνεις τον έναν στο ένα εκατομμύριο. Στην Ελλάδα πόσοι έχουν οικογένειες και ασχολούνται με δουλειές βρομικες? Ξέρεις?

This comment was minimized by the moderator on the site

Επισης υπάρχουν και Αλβανοι που ειναι και οικογενιαρχες και μελη ομαδων παρανομιας

Αρκετοι οικογενιαρχες εντασοντε σε αυτους .

Οποτε μη λες η το ενα η το αλλο.

This comment was minimized by the moderator on the site

Ότι μια ζωή χάνεται και είναι κρίμα είναι, αλλά ότι πήγαινε γυρεύοντας είναι επίσης μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Και το ότι θα ανακηρύξουμε ανεπιθύμητους 600.000+ Αλβανούς στην Ελλάδα είναι τουλάχιστον αστείο. Με τι βάσεις? Για πιο λόγο? Επειδή μας την έδωσε? Την επόμενη μέρα θα έχεις όλη την Αθήνα στο πόδι, όχι γιατί θα ξεσηκωθούν οι Αλβανοί ή οποιαδήποτε άλλη εθνική ομάδα, αλλά επειδή αυτό είναι απλά γέλιο, χαζό και απόλυτα δικτατορικό. Οι Αλβανοί έχουν κάνει οικογένειες, έχουν ανοίξει μαγαζιά και έχουν γίνει μέρος της κοινωνίας μας. Υπάρχουν φυσικά και τα άτομα που προτίμησαν εγκληματικές δραστηριότητες, αλλά αυτά τα άτομα δεν είναι μόνο Αλβανοί και σίγουρα δεν είναι όλοι οι Αλβανοί έτσι. Σε όλες τις εθνικές ομάδες υπάρχουν εγκληματίες. Και γιατί δεν μιλάει η ελληνική κυβέρνηση; Να βγει και να πει τι; Γιατί ρίξατε σε ενα οπλισμένο άτομο το οποίο επί ώρες αρνιόταν να παραδοθεί; Ας μην λέμε ότι θέλουμε...

This comment was minimized by the moderator on the site

Ioanni η Ιωάννης πώς είναι το όνομα σου.. Γράψε σωστά το όνομα σου και μετά μήλα.η αλβανη πουλάνε ναρκωτικά εσείς ή Έλληνες γιατί τα αγοράζεται... Σαν τίμιος λαός πρέπει να πείτε όχι.. Και όσο και να υποστηρίξεις τον θεμω τα @@ μου θα πάρεις.. Τα λεφτά τα κρατάει για πάρτη του....

This comment was minimized by the moderator on the site

Εσένα αλβανέ τί σε νοιάζουν 5 ψωροεκατομμυριάκια ? Τακτοποιήσες τους βαρώνους ναρκωτικών του κράτους σου με τα δεκάδες δις ευρώ κάθε χρόνο, που τους ψηφίζεις να μπαίνουν στην αλβανική βουλή και κοιτάς τα ψεγάδια των άλλων? Μήπως είσαι και εσύ από αυτούς που τρώνε ή έφαγαν καλά από την Ελλάδα και μετά επιστρέφουν σπίτι και βρίζουν το χέρι που τους δίνει να φάνε? Αν κρίνω από τα ελληνικά σου τότε σίγουρα και είσαι.....Λοιπόν άντε να καθαρίσετε την αλβανική κυβέρνηση και την αλβανική βουλή πρώτα....

This comment was minimized by the moderator on the site

ρε θεμω αυτά τα 5 εκατομμύρια τα πλήρωσες στο ελληνικό κράτος?

This comment was minimized by the moderator on the site

Νικολάκη ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεσαι στα Αλβανικά βλέπω κάτι έμαθες από τα ελληνικά άρα ήρθες Ελλάδα να γεμίσεις και εσύ την μπάκα σου. ΜΙΣΟΣ άσπονδο για την μειονότητα έχει η χασισο-συμμορία που ψηφίζετε να σας κυβερνάει σαν πρόβατα και που μέχρι σήμερα σας έχει στην ημιμάθεια και στην πρώτη θέση Πανευρωπαϊκά ως Κράτος - παρίας.....
Εμείς δείξαμε την αγάπη μας, ανοίξαμε τα σύνορα, σας προσφέραμε δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα νοσοκομεία μας και σας γεμίσαμε τις τσέπες και τις κοιλιές σας όταν ήρθατε πεινασμένοι και κατεστραμμένοι πριν κάτι χρόνια (σας το θυμίζω συνέχεια γιατί αποκτήσατε δύο δεκάρες στην τσέπη και γίνατε εντελώς ξιπασμένοι) ....μέχρι και τα κόκκαλα από τα ψάρια τρώγατε από την πείνα σας και τώρα έτσι δείχνετε την ευγνωμοσύνη σας.....
Η Βόρεια Ήπειρος που αποφεύγεις να πεις αν και έχετε υπογράψει, έχει δικαιώματα τα οποία και είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε είτε το θέλετε είτε όχι...

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο σας κύριε Αναστασιάδη δεν έχω λόγια.Μιλησατε μέσ'την καρδιά όλων εμάς των Βορειοηπειρωτών που απορούμε γιατί η Ελληνική κυβέρνηση μας ξέχασε.Χασαμε τόσα παλικάρια εξαιτίας του μίσους των Αλβανών και δυστυχώς για εμάς φοβάμαι πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.Σας ευχαριστώ θερμά για τα λόγια σας.Ενα μεγαλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μιας γνήσιας ΒορειοΗπειρωτισσας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Βρε παιδιά γιατί τέτοιο μίσος έχετε νότια Αλβανίας γιατί ?

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο
Φόρτωση Περισσότερων

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη