Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας έναρξης!

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας έναρξης!

HIMARA OPENING SUMMER SEASON 1


Τώρα τελευταία συμβαίνουν πολλά περίεργα πράγματα. Τρελά και Ακατανόητα! Ας ξεκινήσουμε με την είδηση της έναρξης της περιβόητης τουριστικής σεζόν που αναβλήθηκε. Ακούσαμε και διαβάσαμε ότι μετά το Πάσχα στις 21-22 Απριλίου θα γινόταν η έναρξη της τουριστικής περιόδου 2012 στη Χιμάρα. Το project είχε ανατεθεί στη εταιρία Connext με έδρα στα Τίρανα και όλα πήγαιναν ρολόι. Διαφημιζόταν μάλιστα στην ιστοσελίδα του δημαρχείου, για να είχε και την δέουσα απήχηση. Είχαν φτιάξει και διαφημιστικά έντυπα και φυλλάδια πολύ πριν τον Απρίλιο. Είχαν κλείσει διαφημιστικές καμπάνιες, καλλιτέχνες από την « Μακεδονία» (έτσι την αποκαλούν στο σχετικό flyer), διάφορα αλβανικά γκρουπ (Maya, Djemte e Vo243zes, Poni) και ένα σωρό άλλα πράγματα. Όλα αυτά ήταν σχεδιασμένα για να δείξουν τον «πολιτισμό» τους και την «ένδοξη ιστορία» οι Χιμαραίοι στους ξένους που θα ερχόντουσαν. Πόσο μας νοιάζεται τελικά, και εμείς αντιδράμε άδικα.

Ας συνεχίσουμε όμως το χρονικό μας. Άρα το δημαρχείο ήξερε πολύ καλά και πολύ πιο πριν πότε ήταν η έναρξη της τουριστικής περιόδου. Αυτοί την είχαν ορίσει άλλωστε. Και πριν προλάβουμε να φάμε τα κόκκινα αυγά του Πάσχα, ήρθε ο στρατός με τα όπλα! Το INUK δήλωσε ότι κατέβηκε στην περιοχή ύστερα από αίτηση του δημαρχείου για να το βοηθήσει στην προσπάθεια του να κατεδαφίσει τα παράνομα κτήρια.

Το ερώτημα είναι αφού η έναρξη της τουριστικής περιόδου ήταν προ πολλού γνωστή, γιατί ζήτησε τις κατεδαφίσεις αυτές τις συγκεκριμένες ημερομηνίες? Δεν ήξερε ότι δεν θα μπορούσαν να καθαριστούν οι παράλιες σε 2 μέρες?

Και για να πάμε παρακάτω, αφού εκ των πραγμάτων δε θα μπορούσαν να καθαριστούν οι παραλίες και αυτό θα το γνώριζε ακόμα και ένα 10χρονο, γιατί αναβλήθηκε η έναρξη τελικά? Αφού αυτός ήταν ο σκοπός του εξ`αρχής, τότε προς τι η αναβολή? Είναι ανίκανοι στον υπολογισμό του αυτονόητου προγραμματισμού και δεν το είχαν υπολογίσει ή μήπως δεν είχε υπολογίσει την αντίδραση? Μήπως έβλεπε όνειρα και νόμιζε ότι θα τον καταχειροκροτούσαν οι Χιμαραίοι και μετά βρέθηκε προ εκπλήξεων? Μήπως τελικά η εκδήλωση αναβλήθηκε γιατί κανείς δεν θα πήγαινε ούτε θα έδινε τα δωμάτια του, το φαί του και τον πολιτισμό του στο “shtepia jone e perbashket” και στους τρομοκράτες με τα όπλα και τους τραμπούκους?

Μήπως περιμένει να ξεχαστεί μέχρι την επόμενη καθορισμένη ημερομηνία? Γιατί δεν την αναβάλει επ αόριστον γιατί ούτε μέχρι το Μάιο θα ξεχαστεί η απροκάλυπτη βία κρατικών και παρακρατικών που μας γυρίζει πίσω στις μέρες του διαόλου, ούτε μέχρι τις επόμενες εκλογές!

Θα ακολουθήσει και το HIMARA OPENING SUMMER SEASON 2!
Μείνετε συντονισμένοι!

Δωρεάν μεταφορά Χιμαραίων για τις εθνικές εκλογές
Έμβλημα δήμου Χιμάρας, μέρος Β (φωτογραφίες)
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη