Μεγαλώνει το χάσμα Παππά - Ντούλε

Μεγαλώνει το χάσμα Παππά - Ντούλε

Αργυρόκαστρο, Τίρανα και Κορυτσά, επέβαλαν την υποψηφιότητα Γιάννη Μπάμπη

Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στην χθεσινή σύγκλιση του Γενικού Συμβουλίου. Και αυτό γιατί οι υποψήφιοι για το δήμο Φοινίκης ήταν τέσσερις: Ο Γιάννης Μπάμπης, ο Λάμπης Παντέχης, ο Ηρώδης Νταλιάνης και ο Σωκράτης Σπύρος.

Το προηγούμενο βράδυ είχε προηγηθεί συνάντηση του Ντούλε με τους δύο <<υποτακτικούς του>>, Γιάννη Μπάμπη και Λάμπη Παντέχη, ώστε να κατέβει ένας από αυτούς. Κατέβηκαν τελικά και οι δύο καθώς η συνάντηση αυτή έληξε με τα δύο άτομα να μην τα βρίσκουν και τον Ντούλε να υπόσχεται πως θα κρατήσει ουδέτερη στάση (κάτι που όπως θα καταλάβετε στη συνέχεια δεν έγινε).

Η χθεσινή συνεδρίαση λοιπόν, ξεκίνησε με τον κ.Παππά, ο οποίος στην ομιλία του κατηγόρησε τον κ.Ντούλε ότι δεν στήριξε τις προσπάθειες του ίδιου για σύσσωμη κάθοδο του Ελληνισμού στις εκλογές, αλλά αντί αυτού επέλεξε να συνεργαστεί με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανίας για να πολεμήσει κάποιους άλλους Έλληνες.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο κ.Νούλες λέγοντας ότι είναι ικανοποιημένος από το επίτευγμα του, με το οποίο η αριστερή συμμαχία του αφήνει ελεύθερους τους δήμους Φοινίκης και Δερόπολης. Ενώ παράλληλα κατηγόρησε το ΜΕΓΚΑ για την διάσπαση. Σε αυτό το σημείο ο κ.Παππάς τον διέκοψε λέγοντας ότι σε πρόταση που είχε κάνει ο ίδιος σε ΜΕΓΚΑ και ΚΕΑΔ για κοινούς υποψηφίους που θα εκλέγονταν από το Συμβούλιο της Ομόνοιας, το ΜΕΓΚΑ απάντησε θετικά σε αντίθεση με τον κ.Ντούλε που δεν απάντησε ποτέ. Την ίδια στιγμή ο κ. Ντούλες αποχώρησε εκνευρισμένος από την αίθουσα λέγοντας «καλέστε με όταν είναι η ψηφοφορία».

Στη συνέχεια επικράτησε μία σύγχυση και ο κ. Παππάς ζήτησε ένα διάλειμμα για μία μίνι σύσκεψη με τα 20 περίπου μέλη του Συμβουλίου που είναι κάτοικοι του νέου δήμου Φοινίκης ώστε να είναι αυτή η ομάδα που θα προτείνει τον υποψήφιο. Σε αυτή τη σύσκεψη ο έπαρχος Λιβαδειάς κ. Νταλιάνης και ο έπαρχος Φοινίκης κ. Σπύρου δέχτηκαν να αποσύρουν την υποψηφιότητα τους, δηλώνοντας τη στήριξη τους στον κ.Παντέχη.

Και ενώ όλοι περίμεναν πως υποψήφιος θα είναι ο Παντέχης, ο κ.Ντούλες επέβαλε τελικά γραμμή στα μέλη από Αργυρόκαστρο, Τίρανα και Κορυτσά και έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν 32-20 υπέρ του Γιάννη Μπάμπη.

Πηγή: bhantamoma

Σχεδιασμοί Μεγάλης Αλβανίας και εμπλοκή Ισλαμιστών...
Απίστευτα επεισόδια στο ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας-Πα...
 
  1. Σχόλια (0)

  2. Σχολίασε

Σχόλια (0)

Δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο στο άρθρο

Αφήστε τα σχόλια σας

Συνημμένα (0 / 3)
Share Your Location

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.himara.gr/

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να μας βρείτε και να συνδεθείτε μαζί μας στα παρακάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας:


Η σελίδα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Γιώργου Γκιώνη